Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- MWC 2026: Adatbiztonságra fókuszáló újdonságok a Motorolától
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
Ezzel pont a stabil, megbízható, megszokott szoftveres környezetet veszítem el, ami a legfontosabb szempont. Ezen az alapon egy linuxos asztali gépet is betehetnék neki, aztán szopathatnám magam éjszakákon keresztül a webkamera driverrel (kiragadott példa). Volt droidos tabletem, nem is valami dzsunka-szökevény (Nexus 7, meg is van még valamelyik fiókban, elvileg működik is, anno újan vettem), de sosem szerettem használni, mindig volt valami hiszti körülötte. Ugyanakkoriban volt egy Retina Minim is, amit sajnos utána eladtam, azóta is bánom, de akkor úgy tűnt, hogy nem használjuk ki, és csak állt a polcon. Mondjuk annak legalább volt értéke használtan, a Nexusnak semmi, hónapokig hirdettem ebayen, csak nevetséges ajánlatok jöttek (kb ingyen elviszem jellegűek).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest