Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
üzenetére
Olyat mondasz nekem, mintha én azt mondanám neked, hogy hagyjd ott az apple-t, hisz fog egy olcsó fülhallgatót leönti csillogós műanyaggal és tízszeres áron adja el neked, a vezeték nélküli változatát meg 60 szoros áron Hagyjd ott az apple-t, még ma, végülis átver. (ezt egy szakitól hallottam hogy tök ugyanolyan belül, nem 100% a dolog, de az viszont logikus, ha egy ilyen téren tapasztalt cég technológiáját vásárolja meg, vagy gyártatja le, hisz alapvetően nem hangkeltőket gyárt, különben azt mondta hogy egy jobbfajta japán maxel, nem a legolcsóbb).
Tudod mikor használok firefoxot, firefox<chrome. Protonmail? Mi a fene az? Dobjam ki 10+ év gmail leveleimet, megezer helyre vagyok vele regisztrálva. Ja meg vegyek iPhone Android helyett, ez nekem százezrekbe kerül minimum, hosszabb távon millókba. És miért? Azért mert te azt mondod. Majd akkor ha te is otthagyod az Apple-t.
Nem vagyok Google rajongó egyáltalán, de nagy megelégedéssel használom a szolgáltatásaikat, a legjobbak egyszerűen, és még pénzembe se került igazából. Ezzel nem lehet versenyezni. Oké reklámot kapok itt-ott, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Jövedelem
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Könyvajánló
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tippmix
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest