Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Sikerült megcsinálni.
Icloud.com-on kikapcsoltam az ipad keresés funkciót (mivel ugye az ipadról már nem tudtam), ez önmagában az egész ipadet visszaállította gyári állapotba. Ekkor már működött, csak ugye alap beállítás úgy van, hogy rögtön azzal kezdi, nyomja meg a home gombot. Nah ugye ez nekem nem működik a tönkrement fizikai gomb miatt, és ilyenkor meg nem elérhető még az Assistive touch a képernyőn, mivel a beállításoknál ez alapból ki van kapcsolva resetet követően.De szerencsére itunes-on keresztül a biztonsági mentést vissza tudtam tölteni, így az egész gép visszaállt még a törlés előtti állapotra, tehát ki tudtam kerülni a tiszta gyári állapotból való indulást és így a fizikai home gomb használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest