Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
milanmylo
üzenetére
Szia, nekem is air 2 van. Nekem otthon két megoldás van. Az egyik ahogy említettek egy NAS,nekem saját építésű van egy freenas operációs rendszerrel. Egy program fut rajta amit plexnek hibák és ez az alkalmazás van iosre is. Így az ipaden is tudok nézni bármit a szerverről és az okos tvre is van ez az app és úgy is megy. Ez a költségesebb megoldás. A másik megoldás a benti tv használom ami nem okos. Google Chrome cast. Ezzel vlcben lejátszót filmeket tudom kiküldetlni rá. 10k körül be lehet szerezni és jó mert pl nyaralásnal is viheted magaddal így egy hotel vagy apartmanban is ku tudod dobni a tvre a filmet. Figyelj rá hogy a 2 verziózlt vedd. Ha kell esetleg segítség ezekkel kapcsolatban írj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Foxpost
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest