Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Akkor jól félreértettelek
csodálkoztam is.
Úgy értettem, hogy azt írod, hogy a mini2 egyenlő a min1-gyel.Én a mini2-t pedig azért írtam példának, hogy alapesetben egy Apple készülék nem amortizálódik el 2 év alatt (a mini1 is csak a 2 éves hardver lemardás miatt)
De a végén ugyan azokat a (helyes) következtetéseket vontuk le

-
törölt tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Ez a probléma hogy a hugomnak mini 1-e van szintén (most adja el ő is), nem sokkal később vette mint én.
Neki még 8.4-es ios van rajta, pl. a safari és a chrome ugyan úgy rendszeresen összeomlik, kilépked, etc.#15159: jelenleg van egy windowsos 2in1-em, ami 10.1 collos, szóval van nagyobb méretű cuccom már, de amit mondasz az annyiból igaz, h az ipad air 2-ben tudtommal újabb soc van mint a mini 4-ben (talán a8x vs. a8 de most nem tudom pontosan), bár nagyobb képernyőt is kell meghajtania.
De ránézek majd a hardverapróra, hátha van vmi jó éppen (MM és más hivatalos forgalmazótól vett pár hónapos használtra vevő lennék, másmilyenre nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csodálkoztam is.