- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreadloord
senior tag
És addig vissza lehet rakni a 7-et, vagy a 8.1-ig kukázhatom a tabletet? Utána néztem angol fórumokon, iszonyatos felháborodás van világszerte ebből, nem csak a mini, ipad 3-ra és 4s-re is sokan panaszkodnak, meg retina kijelzős minire is....
Pont az utolsó mentsvárát rombolja le az apple ezekkel a húzásokkal, ami pedig a stabil működés, jó minőségű szoftver volt... Már az gyanús volt, hogy az élő közvetítésük szétesett, meg beszűrődött a kínai fordítás, ekkora blamák azért Jobs idején nem voltak... -
aizen92
addikt
Cute!
volt iPhoneom, iPod touchom, Galaxy note, nexus 4-12-13, a gázos szituk és szívrohamközeli állapotok 90%-a otthon történt.
Eddig csak a touchot törtem össze tokot levettem róla az általad felvázolt analógia alapján anno,majd élével telibekapta az üveg dohányzóasztalt....
Azóta inkább otthon le sem veszem őket. (minden cuccomon betonbiztos tok van/volt/lesz )
Pár példa otthoni balesetről: fej mellett éjszaka készülék lesöpörése az ágyról, ruhákra ráhelyez majd kirántva lerepül, elfelejted hogy az ágyon valahol fekszik ráülsz/fekszel/tenyerelsz és/vagy takaróval együtt lerántod, kisöccs/kishug és még folytathatnám a végtelen otthoni veszélyforrásokat és megtörtént eseteket.
Hál égnek a tokok mindig megvédtek. -
-
Ragnar95
félisten
Ez teljes mértékben felhasználási igény kérdése...
Én 128gigát is meg tudnék pakolni, most a 32 általában elég, de utazáskor mindig át kell gondolni,h milyen filmeket pakolok a gépre és le kell törölni néha nagyobb appokat is, szóval a 64 lenne számomra ideális, de van, aki a 16gigát se használja ki, mert mondjuk csak netezik/olvas az iPaden. -
-
Süvi
őstag
Ma néztem egy munkatársam eredeti Smart Case-t és nagyon jó minőségű.
Viszont ha csak Cover-re van szükség érdemes ezt megnézni, meglepően jó minőség. -
Ragnar95
félisten
A mágnes gyengülését én egyáltalán nem tapasztalom, pedig 2 éves a SmartCover és máshol se olvasam ilyen hibáról. Az tény, h állítva fognod kell, mert különben lifeg, de amúg is ott lenne a kezed, h tartsd a gépet, így ez sem zavaró.
De ha ki akarod próbálni, vegyél egy másoknak bevált utángyártott covert ebayről, azt jóval olcsóbban megúszod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest