- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
merqree
üzenetére
Ez nehéz lesz.
Kezdjük ott, hogy nem hiszem, hogy iPaddel fogsz fotózni, soha senki nem csinálja, szerintem az S10 vagy az iPhone 13 kamerája sokkal jobb, akkor miért ne azzal csinálnád?
Videó nézegetésre szerintem nem kell 256-os tárhely, elég lehetne a 64 is. Én ugyanezekre a dolgokra vígan ellaktam a régi 32GB-os iPad 6osom is, most a 64es Airemen meg aztán bőven elleszek.Ha szükséged van a Cellularos verzióra akkor nincs mit tenni, de ha esetleg mégsincs, akkor vennék a gyereknek egy alap iPad 9est, a maradékból pedig egy alap iPad Air-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest