Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary
    nagyúr

Sziasztok!

Káracsonyra szeretnék venni a 9 éves lányomnak, egy tabletet. Eredetileg androidost terveztem, jelenlegi is az van egy régi kis 8" Lenovo. Viszont másik topikban ajánlottak Ipad-et is alternativaként. Utána néztem és ez a tipus megfogott.
    Apple iPad 9 2021 10.2 64GB
    A másik topikban, azt irták ez jó vétel, viszont gondoltam azért a saját topikjában is rákérdezek. Valóban az árához mérten rendben van ez a gép 135k? Esetleg valami alternatíval hol tudom beszerezni ? Ahol talán a legjobb áron van? Álltalános felhasználásra lesz, ugye egy kislány. Videók, játékok, netezést stb . Játék terén semmi komolyra nem gondolok. Továbbá jó lenne ha legalább 2 évig hasznható lenne. A mostani is annyit ment kb de már elavult lett. Gondolom azért nem nehézkez a beszerzése, van még időm remélhetőleg.Esetleg szokott valahol akciós lenni stb? Köszönöm szépen a választ :R

nincs esetleg egyetemista a családban / ismerősök között?

mert ha van, akkor az egyetemi email címével regisztrálva 126ezerért tudjátok ugyanezt megvenni :)

az összes feltételt teljesíti ez a tablet, hibátlan teljesítmény, nagyon nagyon jó minőségű, NAGYON jó áron adják, ugyanis ennyibe kerül már sokadik éve, nem emelték az árát, pedig az EUR árfolyam miatt megtehették volna.

ezerszer inkább ezt, mint valami androidos akármit ugyanennyi pénzért

Új hozzászólás Aktív témák