Hirdetés
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondold át, hogy még mit szeretnél rá -
de ha tényleg sok évre tervezel vele akkor az a plusz pár tízezer forint nem oszt nem szoroz szerintemTYŰHA ezt ki is húztam, marha sok a felára a 256osnak... 60ezer forint???? Mi a fütyi...Ennek ellenére, amit javaslok hogy beszélj ismerősi körben fiatalokkal, akik felsőoktatásban tanulnak és vetesd meg velük oktatási kezdezménnyel, nézd:
De a 190ezres ár, az már szerintem sok ezért az iPadért. Ha már közel 200ezerről van szó én inkább iPad Pro-t vennék. Pl nézd:
Ausztriai Apple Store - hivatalos Refurbished iPad Pro 11 64GB Wifi 210ezer - csak hát ugye ezért ki kell autókázni, nem tudom hogy mennyire lehetetlen ez neked.
De ez meg már majdnem kétszer annyi pénz, mint amennyibe kerül a sima iPad 9 64GB Wifi. Annyival meg nem tud többet - bár az is kérdés hogy mennyire "komoly" munkaeszköz neked, mennyire fontos a kijelzőfrissítés (Pro Motion 120Hz egy ÁLOM!!!) illetve úgy összességében azért a Pro az Pro, de meg is kérik az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest