Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Persze igazat adok Neked is. Én nem láttam még élőben ezt az új minin, csak a neten agyonra belassítva, ami valljuk be nem ad vissza semmit. A saját 8. generációs ipademen kísérleteztem ezek után, és itt is tapasztalom két irányba fordítva is, de speciel engem pont nem zavart és észre se vettem volna, ha a hírek hatására nem kísérletezgetek vele. Ennek ellenére az apple válasza egy picit gusztustalan (jó nem picit), kb mint mikor rosszul tartod a telefont volt a válasz, de sajnos megtehetik. Talán kapnak majd arconcsapást az élettől, de azt mi már nemhiszem hogy látni fogjuk, mivel túl sok az elvakult fan. Nyilván az hogy engem ez nem zavar, Téged egyáltalán nem érdekel meg nem is nyugtat meg (pláne az apple hozzáállása a dologhoz), illetve azokat sem akiknek hasonló tüneteket okoz mint neked. Sajna nagyon úgy néz ki hogy vagy hozzászoktok, vagy mást használtok helyette, ami elég elkeserítő és kiábrándító hozzáállás egy ilyen cégtől, bár már leírtam hogy ez az apple már rég nem az az apple....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 11 Pro 256Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest