- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Persze igazat adok Neked is. Én nem láttam még élőben ezt az új minin, csak a neten agyonra belassítva, ami valljuk be nem ad vissza semmit. A saját 8. generációs ipademen kísérleteztem ezek után, és itt is tapasztalom két irányba fordítva is, de speciel engem pont nem zavart és észre se vettem volna, ha a hírek hatására nem kísérletezgetek vele. Ennek ellenére az apple válasza egy picit gusztustalan (jó nem picit), kb mint mikor rosszul tartod a telefont volt a válasz, de sajnos megtehetik. Talán kapnak majd arconcsapást az élettől, de azt mi már nemhiszem hogy látni fogjuk, mivel túl sok az elvakult fan. Nyilván az hogy engem ez nem zavar, Téged egyáltalán nem érdekel meg nem is nyugtat meg (pláne az apple hozzáállása a dologhoz), illetve azokat sem akiknek hasonló tüneteket okoz mint neked. Sajna nagyon úgy néz ki hogy vagy hozzászoktok, vagy mást használtok helyette, ami elég elkeserítő és kiábrándító hozzáállás egy ilyen cégtől, bár már leírtam hogy ez az apple már rég nem az az apple....
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest