Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
HoppMaster
üzenetére
Na, ez meg a másik. Feltettem valamit fix áron, 150-ért, ami reálisan, garitól, állapottól függően 150-200 eur között mozog. Boltban, újan 200-220. Szövegben is leírtam, hogy nincs alku. Napi 3 üzenetet kaptam, hogy 100-ért viszi, vagy hogy mennyi az alja. Volt, aki azt mondta, hogy 140. Mondom, legyen 145. Annyiért nem kell, az sok. LOL, 5 eur?!? Kb 4-5 napot volt fent, amikor rám írt valaki, hogy eljönne érte, ha tényleg szép állapot, viszi. Másnap jött, megnézte, felajánlottam, hogy bekapcsolhatja, de nem akarta. Fizetett, vitte. És őszintén: jól járt vele.
Hülyék ezek komolyan. Eladni mindent annyiért akar, amennyiért vette, venni meg a félár is sok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash CF8 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest