Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
Szerintem őt sem küldte el senki, még a "régi" tagok sem.
Lehet kritizálni az Apple-t (nyilván ok is van rá, mint mindenhol), sőt lehet kritizálni magadból kikelve is. Szerintem melegebbre csak a trollkodó alma gyűlölőket szokták elküldeni. Nekem is kellett idő "ezer év" droidozás után az átállásra, de azóta úgy érzem jó helyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet kritizálni az Apple-t (nyilván ok is van rá, mint mindenhol), sőt lehet kritizálni magadból kikelve is. Szerintem melegebbre csak a trollkodó alma gyűlölőket szokták elküldeni. Nekem is kellett idő "ezer év" droidozás után az átállásra, de azóta úgy érzem jó helyen vagyok.