Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Kukucska12
üzenetére
Szerintem őt sem küldte el senki, még a "régi" tagok sem.
Lehet kritizálni az Apple-t (nyilván ok is van rá, mint mindenhol), sőt lehet kritizálni magadból kikelve is. Szerintem melegebbre csak a trollkodó alma gyűlölőket szokták elküldeni. Nekem is kellett idő "ezer év" droidozás után az átállásra, de azóta úgy érzem jó helyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet kritizálni az Apple-t (nyilván ok is van rá, mint mindenhol), sőt lehet kritizálni magadból kikelve is. Szerintem melegebbre csak a trollkodó alma gyűlölőket szokták elküldeni. Nekem is kellett idő "ezer év" droidozás után az átállásra, de azóta úgy érzem jó helyen vagyok.