Hirdetés
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtt
tag
Sziasztok!
iPad vásárlásán gondolkodom, és ha már vásárolok egy ilyen komolyabb készüléket akkor nem is szeretnék megválni tőle egyhamar. Ez a kulcs, ami alapján elindulok - azt a modellt keresem, amivel nem járok úgy, mint anno az iPhone 3G-mmel és a 3GS-emmel, hogy egy idő után már elég nagy kompromisszumkészség és türelem kell(ett) a használathoz. Nem riadok vissza a használt készülékektől, és tudom, hogy 50-70 ezer forintot kénytelen leszek rászánni a bulira. Mit javasoltok tehát, melyik az a készülék amit 2 év után is a legfrissebb iOS-szel tudok használni, nem lassul le az agybaj (itt egy másik szót akartam használni
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) küszöb alá, egyszóval használható lesz? A méretekről: ma elmentem egy nagy áruház nagy Apple boltjába, és azt tapasztaltam, hogy a mini mérete nem visszatartó erő, sőt, talán kellemesebb bizonyos helyzetekben.. Összefoglalva tehát; az iPad mini és mini 2, illetve a 3 és a 4 közül kivel költözzek össze minimum 2 évre?