- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamos
csendes tag
-
bodnarzoltan
tag
Én ebay-ról rendeltem telefon szétszedő eszköz csomagot.
Volt benne tapadókorong is meg más eszközök.
valami ilyesmi volt: [link]Lehet hogy érdemes megrendelned most, nem nagy költség és akkor tuti lesz mindened a szétszedéshez. Mire megjön a hátlap addigra ez is megjöhet.
Jó szerelgetést! -
merqree
őstag
Beállítások -> SIM Kezelés -> Telenor -> Telefonszám megadása -> ide be tudtam gépelni a SIMhez tartozó telefonszámot
Beállítások -> SIM Kezelés -> Vodafone -> Telefonszám megadása -> ide NEM tudtam begépelni a SIMhez tartozó telefonszámot, mert azt írta ki, hogy sikertelen.Ha hívást indítok nekem is megkérdezi melyik SIMről indítom, ez teljesen helyes és jó.
Otthon kamerát tesztelni fogom.
Amire még nem jöttem rá:
- ébresztéshez saját dallamot beállítani
- lezárt képernyő hátterét megváltoztatni
- a "felesleges" lemezlejátszó fület és a galéria fület eltüntetni
hogyan lehet.Nekem muszáj a tok, mert fehér a készülék
-
Terra86
csendes tag
Zajos és halk a hangfelvétel, a led fénye olyan gyenge, hogy csak sötétben látszik.
Az akku kijelzés megbízhatatlan , volt amikor elindult felfelé. Még nem vagyok biztos
abban, hogy ezt javították-e, hosszabb idő alatt derül ki.
A hátlapot 20 USD-ért küldték, akkor 5 e/ft volt. Ennyiért adom, +szállítás.
Az enyémen is volt korábbi ROM. Szerintem ugyanezek a programok voltak rajta, csak az akkori
vírusírtóm nem reagált.Szerintem a tiéd is vírusos - ha ez vírus egyáltalán, azért ez nem biztos.
Szia -
m3gtr
senior tag
Nem hibás, ez egyszerűen ilyen mind ebben biztos vagyok, csak sokan nehezen ismerik el hogy nem működik rendesen. Szeretnék én látni egy másik x8-at navigáció közben ami normálisan működik. De nem csak ennél a márkánál vannak gondok, ha nem kb az összes kínainál. Egyszerűen gyenge minőségek ezek a telefonok, azért is kerülnek ennyibe.
Meg milyen hiba lenne navigációnál, mikor nincs felhő úgy ahogy működik, felhős időben meg semmi, ugyan milyen hiba lehet ez, vagy talán nem ugyan azt rakják mindegyikbe? -
m3gtr
senior tag
Tegnap lett végleg elegem, felhős időben abszolút nem talál jelet, amikor jó idő van működik de akkor sem jól. És nem hiszem el hogy másnak ne lenne problémája ezzel. A hangszóró, és a zene lejátszásnál fejhallgatóval egyszerűen xar a hangminőség, a kamera minőségéről nem is beszélve. Egy 4 éves Sony Xperia Arc veri magasan ezekben a dolgokban, annak a GPS-e tökéletesen működik a mai napig. Sajnos ennyi elég volt a gyenge minőségű kínai telefonokból, visszatérek a Sony-hoz, vagy nem tudom milyen telefont kapok hasonló méretben, mert kisebb viszont nem kell.. Akinek nem fontosak ezek a dolgok, annak viszont nem rossz ez a telefon mert amúgy nincs vele gond.
-
.St.
tag
PingDigital -tól vettem, azt mondták valószínű a legfrissebb ROM van rajta. A weblapjukon a 10.20 az utolsó.
A telón hol látom a verziót? Ilyet látok:
Android: 4.4.2
Alapsáv: MOLY.WR8W1315.MD.WG.MP.V34.P12,2014/09/15 19:08
Kernel: 3.4.67Még egy kérdés, képernyőképet nem tudok csinálni? Külön program kell hozzá?
Köszi
St -
fulcrumakos
csendes tag
Sziasztok!
X8 Mini Pro esetében nekem is kellett 1 hét kb. mire normalizálódott az akksi. Most akár 2 napot is bír, ha nem játszom el a maradék 50%-ot este
. Én meg vagyok vele elégedve amúgy, nem akad, nem fagy, jól szól nekem (igaz 1-et visszavittem Ping-be hangszóró hiba miatt). Viszont nekem már megpattant a bal felső sarkán a műanyag, pedig tuti nem ejtettem le, vigyáztam rá mint a hímes tojásra. Szerintem hőtágulás miatt pattant le. Most ráraktam a gyári tokot, csak hát elég sz@rul néz ki ez a barna tok a fehér telón, átlátszó tokot meg még ebayen se találtam.
Üdv, Ákos
-
zorzy4
addikt
Majd megkérdezem az üzletben. Már jobb lett a hangerő, kiszedtem a fóliát ami takarta a hangszórót
. Úgy látszik az üzletben sem nagyon tudják, hogy van előtte, mert felhívták a figyelmemet, hogy halk lesz. Mondjuk még így is lehetne jobb, de már elmegy. Csak a thl-é úgy bömbölt, hogy még utcán is sok volt max hangerő, és van egy lumia 535öm is, és azért hangosabb.
-
Riverboy
tag
-
Mr.Grincs
veterán
Szét kell szedni és valami keményebb anyagot a műanyag bekapcsoló gomb és a gomb fólia közé rakni aztán kész. Akár papírdarabot vagy kemény fólia darabot. Megcsinálnám neked ha Budapesten lennél. Gondolom sokszor nyomkodod a telefont mert akkor szokott a gomb fólia meghalni meg már nem úgy reagál ahogy kellene, meg nő a hézagtávolság a sok nyomkodástól.
-
Keeperv85
nagyúr
Elméletileg egy egyszerű SD kártya. Csak egy sima lefogatófül van felette. Na most a hátlap leszedése viszont megér egy misét...
Hogy miért cserélgetnek? Miért cserélgetnek?! Az NAND sem olcsóbb sokkal, annyival nem, amennyivel vonzóbb volt a nagyobb tárhely. Minek hagyták ki az alsó gombsor világítását? Az oké, hogy ezt meg lehet szokni, de pl. az x8-as qva' jól néz ki, hogy világít...
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Nem, ez a hivatalos oldalon lévő link, nem nyúltam hozzá. Kicsit túl van hízva system ügyileg, így a Google frissítések az enyémben sem lesznek benne, mivel nem férnek bele... Hog a feletted lévő kérdésre is válaszoljak: nem használunk recovery-t MTK platformon... már ki is feltettem párszor miért felesleges. Flashtool kell mellé!
"Van egy kérdésem hozzád, mert te szedtél szét több X8-t vagy minit."
Nem szedtem. Kéne hozzá egy jó erős tapadókorong, akkor/azzal lehet lehúznia hátlapot. Bár valaki írta, hogy sikerült mellé pengetővel benyúlni, véleményem szerint az embert próbáló vállalkozás lehet... Amit én sikeresen javítottam meg, az a 32GB-os Mini PRO, aminek olyan baja volt, hogy egy pontban nyomta az érintőképernyőt folyamatosan. Megmelegítettem finoman kívülről, jó távolról hőléggel, ezzel talán sikerült a felületi feszültségeket kiszedni. Szét kell szedjem majd az egyik x8-ast viszont, mert a sim csati elpusztult...
Van viszont egy feltételezésem ezekkel kapcsolatban a "NAND Flash" mivoltát illetőleg. Szerintem SD kártya van beépítve. Ami nagyon klassz dolog. Hogy miért? Mert ha arról van lemezkép, márpedig miért ne lenne, akkor szabadon lehet garázdálkodni bárminek a cseréjével benne. Simán rá merném uszítani pl. az x8 FW-t, ahogy van... Arról már nem is beszélve, hogy a 16GB-os szériát milyen könnyű volna "upgradelni" 32-esre...
Pécsett lakom, igen...
-
Keeperv85
nagyúr
Érdemes megnézni, hogy a 4 vagy az 5 ikonos gyári launcher van rajta. Ha az 5-ös, akkor nem megy a mozgásérzékelő a home képernyőn...
Csodás dolog úgy megírni egy opciót, hogy a készülék csak gyári állapotban kezeli le. Tehát ha felraksz egy másik launchert, akkor bukta...
Hülye Kínai...
A ledsorral kellett spórolni?! De ez még hagyján...az újakban megfelezték a tárhelyet. Nincs többé 32GB-os modell, az összes 16-os lesz...
-
Mr.Grincs
veterán
Van ilyen, hogy egyes gyártók küldenek ingyen alkatrészt, pótolnak egy csavar takarót stb gyári hibás alkatrészt. De kétlem, hogy puszira küldenének olvasót tálcával együtt, bár jól tudják, hogy elég hoki lett szóval ird meg neki, hogy egy nagy fehér sparos szatyorral küldjenek
hátha bejön aztán szétosztogatod akinek kell.
-
Keeperv85
nagyúr
Október 17.-ei dátumozással van kiadva ez a rom, ami rajta fut. Kettő verzió lesz hozzá: lesz be és kikapcsolt virtuális gombokkal is, mivel a fehéren a minivel ellentétben fel vannak jelölve az alsó gombok. Nem lenne szerencsés az ottani megoldás esztétikai okokból. A led problémát leadtam a support felé,kérdés mi lesz rá a reakció.
-
obZen
tag
Köfi a választ, egyáltalán nem tűnik rossznak a linkelt track, de várok még egy kicsit, hátha jelentkezik valaki konkrét tapasztalatokkal, ami az Ingress-t illeti.
Látom, a Ping Digital-ban jelenleg 100 répa egy ilyen kütyü (az "ármester" tuti szed valami durva cuccot), hasonló forrásból és garival simán lehet kapni N5-öt is, szal tuti alszok rá még párat...
-
Keeperv85
nagyúr
Oh, szóval a Telemax. Hát róluk vegyes dolgokat hallani...
" Mondom jó, nem is bonyolult, de mindenki tart magánál olyan "cuppanós" vackot, amivel le tudom húzni a hátlapot?
"
Tegnap óta azt keresem hol lehet ilyet venni, de nem találom. Még nem kell szétkapni az X8-ast,megbeszélés tárgyát képzi, hogy hogy lesz javítva. Ha én csinálom, akkor lesz ilyen izém...
-
Keeperv85
nagyúr
Bár, ha az alsó gombok kikapcsolásra kerülnek, akkor maradok a gyárinál.
Ha kikapcsolni ki tudom, nyilván vissza is. Megkérdem majd mi a helyzet a Pro-val.
Kamerák:
A Miniben egy Omnivision OV8865 8mpx és egy Galaxycore GC2235 2mpx van,még az X8-asban egy Omnivision OV13850 13mpx és egy Omnivision OV5648 5mpx.
Én jelentős eltérést nem látok, de igazából szeretném a konklúziók levonása előtt normális fényviszonyok között is majd kipróbálni őket.
Javítás: rá fogok kérdezni, de sejtésem szerint nincs hazai szerviz. Egyébként elég érdekes szétszedni ezeket...
@Terra86:
Mert nincsen feljelölve a készüléken és nincs a gomboknak világítása sem. Semmi sem utal arra, hogy léteznek egyáltalán. Kezdő felhasználó nem tudja így, hogy hogy kéne visszalépni pl.
-
Keeperv85
nagyúr
A Mini a sajátom már! Most az X8-as van prioban éppen. Minire érkezik majd egy javítás, ami még "nyers", azért nem kerül terítékre. Éppen tesztelik. Elsődleges feladata a kamera javítása lesz, de tartalmaz más javításokat is.
----------------------------
A magyar verzióban kikapcsolásra került a Mini esetén a fizikai gombsor, számos helyen pótolva lett a hiányzó fordítása, illetve olyan rendszerszintű módosítások, amiket most kár lenne itt felsorolni.
----------------------------
A szerződés aláírása még nem zajlott le, ezért ezt az információt még jogomban áll megosztani veletek. Még nem tettek lakatot a számra. Követem a topicot, illetve ha valami problémátok, kérdésetek van, írjatok rám nyugodtan privátban, függetlenül attól honnan van a készülék, megpróbálok segíteni!Amire NAGYON vigyázzatok! Nehogy fordítva sikerüljön betenni a SIM-et, mert az a modul érzékeny és egyszerre hal meg tőle a headset, vibra, sim... sajnos az X8-as ami a tesztkészülékem megjárta így...
-
tekknopit
csendes tag
Köszi szépen előre is az infókat,a képeket pedig várom
Illetve annyi kérdés még hogy ha van rá időd egy GPS-t is kipróbálhatnál mennyire használható a telefonon. Gondolom mobilnet is működik rajta,nem tudom hogy milyen szolgáltatónál vagy de hát illő lenne neki mindegyik hálozaton müködniHa meggyőző infókat tudsz adni és ha a kamerája is türhető lesz,szeirntem beruházok én is egy ilyen masinára.
-
tekknopit
csendes tag
Szia!
Tudnál csinálni vele egy pár képet? Első és hátsókamerásat is,több fény viszony mellett? Hangszórója teljes hangerőn nem recseg,szépen szól? Fény erőt és a kép éllességet mennyire mondod jónak? Gyári Android 4.4 van rajta,ha igen mennyire gyorsan megy vele a masina? Magyar nyelv van a telefonon? Aksi folyamatos használat mellett kb mennyit bir?
Köszi szépen előre is!
-
Keeperv85
nagyúr
Nem, ez messze nem a gyári droid.
Annyira nem, hogy a témaválasztó egy az egyben a CM kódútja, a zseblámpa dettó (mondjuk azt kicseréltem már itt frissre), a toggle menü kezelése a MIUI alól jön, a settings pedig a LewaOS-ből merít. A készülék sebessége ennek függvényében valami irgalmatlan. Úgy száguld rajta a KitKat, hogy még úgy is meglep, hogy volt nálam egy ideig egy Nexus most. Ám ez valami egészen elképesztő...
A gyártó könnyen megoldja a CM implementálását. Nem az AOSP kódot használja, hanem a CM kódot. Így is, úgy is patchelni kell, mert MTK támogatás alapban nincsen, de hát mindegy igazából mit. A CM-ban is érintetlen az AOSP kódút...
-
Keeperv85
nagyúr
Tudod mi a helyzet: dual sim + MTK processzor. Nem éppen modbarát környék egyik sem. Bár látom a mini-re van valami CM11 is (mármint: azon felül, hogy mint írtam a gyári is az csak ügyesen be lett csomagolva a teló mellé más köntösbe), de hogy abban hogy megy pl. mindkét kártya, azt megnézném. Szerintem sehogy...
Ez a naptár fordítás, ha nekiállok, kemény meló lesz úgy érzem: 1023 sor...
-
Keeperv85
nagyúr
Nincs egyelőre és az a helyzet, hogy még ehhez elég sok rom elérhető már most is, arra gyakorlatilag nem láttam még semmit... Azt sem igazán tudtam még behatárolni, hogy a pro verzióba mivel adnak többet, az alapnál, mivel a különféle források eltérő infókat adnak. Már több helyen láttam ugyanis, hogy a mini is 8 magosként van megjelölve, pedig a gyártó szerint ő csak quad core és nem a mali 450-es, hanem a 400-as gyorsító van benne...
Rákérdezek, ha szeretnéd, hogy mini pro várható-e idehaza is forgalmazásban.
-
Keeperv85
nagyúr
Tudomásom szerint ez egy fehér mini. Legalábbis a menü alapján. Fólia van a dobozban gyárilag (?), illetve egy műanyag "ház" ami körülöleli a készüléket. Ezen felül töltőfej, kábel és a kis tű, amivel a sim tálcát lehet kinyomni. Ennyi.
Magyarítás: a naptár totál angol, de a Google megoldása legalább ennyit tud. Ki lesz cserélve arra. A rendszerben itt-ott maradt hiányosság: pl. a toggle menü kezelése, vagy a "reboot" opció. Látszik, hogy azok, amiket valahonnan "szereztek".
No de ez:
Ezen besírtam... Sajnos nem tudom az időjárás widget honnan "jött", de az is teljesen angol. Még...
Nem tudom mennyire publikus infó, de talán ha nem említem meg a cég nevét, annyit elmondhatok, hogy az a megtisztelő feladat jutott nekem, hogy az idehaza forgalomba hozott modellben ezeket a hiányosságokat felszámoljam. Ezért van nálam. Illetve ezért marad is nálam.
-
tekknopit
csendes tag
Nagyon kiváncsi vagyok tényleg milyen lesz a mini pro! Húz a szívem nagyon az iocean fele,csak még annyira új tényleg hogy rendes review sincs még róla sehol.Nagyon szép a designja nagyon tetszik ez a minimál stílus. Semmi csicsa semmi cifraság. Egyszerű és letisztult az egész telefon. Ha jó képeket fog csinálni illetve a hangszoro se fog recsegni full hangerön akkor nem kérdés hogy melyiket választom
Amit tudsz tesztelj le majd rajta.
-
Tetran
csendes tag
-
bodnarzoltan
tag
Az a helyzet, hogy én elsőre nem fizettem áfát. A vámolásnál amikor bekérik a papírokat akkor elég csak ezt a kipostázást igazoló papírokat elküldeni, vagy a postától egyből kérjek valami igazolást, hogy az ilyen számú csomagban ilyen sorozatszámú készüléket küldök ki javításra. A webshop betette a dobozba a papírt, vagy elküldte nekem email-ben? Ezt a két iratot küldted el a vámolásnál (feladóvevény + webshop igazolás). A korábbi vámolás iratai akkor nem kellettek?
Amúgy ezzel a jelenséggel találkoztál már? Ez tuti hardveres gond szerintem.
Itt egy youtube-os videó amin van egy iocean x7 és ugyan ezt produkálja. Ez valami széria hiba lehet az iocean-nál?
https://www.youtube.com/watch?v=duID3Dy0DwgUgyan ilyen sáv van nekem is, és ami oda esik azt nem tudom megnyomni. Csak nekem pont középen van és ott nyomkodom legkevésbé. Alig zavaró a hétköznapi használatban. Max ha egy link pont oda esik akkor feljebb tolom, vagy elfordítom a telefont.
Beszélek a webshoppal 1949deal.com, nem tudom, hogy ők hogy állnak a garanciáztatáshoz. Ha 5 e Ft-t ból megúszom akkor lehet hogy belevágok. De ha jön még 20e Ft áfa, jahh meg kell valami pót telefon addig, mert most nincs más telefonom. Ha zsebbenyúlós lenne a dolog akkor meg marad így. Használom amíg tudom (bírom), gyűjtögetek egy kis pénzt és majd veszek valami mást.
-
bodnarzoltan
tag
Láttam én is, hogy vannak új romok. Nekem a mostani is tökéletesen működik, nem tudom, hogy egy másik jobb lenne e. Már elég jól belaktam a telót, így nem terveztem, hogy raknék rá másikat. Bár ha megjelenik az új 4.4 hivatalosan vagy valamelyik másik rom ról nagyon jók lesznek a tapasztalatok, azaz, hogy jobb mint a gyári , akkor majd arra lecserélem. A romcseréről van valami jó leírás, hogy lépésről lépésre hogy kell véghezvinni? Köszi.
-
bodnarzoltan
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest