- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
tekknopit #208 üzenetére
Az iOcean az átlagnál jobb fényképező képességekkel rendelkezik, legalábbis az X7 is jó volt. Persze volt/ van jobb, de érdemi panasz már azt sem érhette.
Talán ma megyek napos időben a városban, akkor lövök párat és felteszem az előzőek mellé.
A fényképezőnél látok olyan funkció bekapcsolási lehetőséget, hogy HDR. De nem értek ehhez, mit kéne észrevennem.
NFC nincs, bár a menü jelzi, hogy ki/be kapcsolgathatod, de nincs.
A GPS-t is kipróbálom talán ma navigálás céljából, de ha ma nem, akkor holnap. -
citkar
addikt
válasz
tekknopit #203 üzenetére
Készítek vele képeket napközben s megosztom.
A hangszórón nem hallani, hogy recsegne akár maximális hangerőn.
A fényerő és a kép élessége jó, az előző X7 is szép volt, ez is szép, pedig ez "csak" HD.
4.4.2 android van rajta, hogy azt miből rakták össze, azt nem tudom. Van magyar nyelv is benne, nem nagyon néztem végig, addig nem botlottam bele idegen szóba (vagy nem tűnt fel, de általában valahol marad angol szó). Teljesen gyors a rendszer, bár én sose voltam az a típus, aki agyfosást kap, ha egy vagy két másodpercet várni kell.
Akkuról szintén nehéz nyilatkoznom, még nem tudtam a szokásos mindennapos terhelés mellett kideríteni, összehasonlítani előzővel, nekem az előző 2000 mAh-s akkuval (fullHD mellett) sem volt gondom, így nem hiszem, hogy ezzel lenne.
Pozitívum még a smart wake funkció.Gondolom, ahogy terjed lesznek (vagy már vannak) tesztek, videók a youtube-on, ott használat közben is megtekintheted.
Ha valakit érdekel, a Népliget közelében én is felajánlom, megtekinthető a készülék. -
citkar
addikt
válasz
tekknopit #174 üzenetére
8 magos telefon kapható hasonló árban, bár a 2/32GB memória is jó pont az Ioceannél.
Az X8 szerintem jó képeket csinál, bár csak teszt képeket néztem, de nekem tetszettek. Persze ez is szubjektív, valamint létezik jobb képeket készítő mobil is, de az átlagnál jobb. Nos az X8 mini pro még csak most jött ki, de várhatólag nem lesz ilyen jó, ha megjön lövök pár képet, ennyit meg tudok tenni. Szerintem élvezhető lesz, ha az X7 szintjét hozza nekem megfelelő, az átlagnál az is jobb volt szerintem (illetve a mai napig is).Ami miatt mindenképp megéri, az a külső, a dizájn nekem nagyon tetszik. De hát ez is "kinek mi" kategória.
Az X8 mini prot én az 1949dealtől rendeltem 185 USD-ért kb.
Ha a fényképező fontos...akkor nem tudom melyik a jobb
Esetleg ha ráér s tudsz szánni rá többet várj, hátha a Meizu MX4 mini dual sim-es lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest