- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maki_1997
újonc
Sziasztok!
A mai napon elég érdekes jelenség történt szeretett telefonommal és fogalmam sincs, hogy ez mit jelentene. Tapasztalt valaki hasonlót, és megtudná mondani hogy ez mi?
[link] -
sandor906
tag
Van 1db eladó új aksim X8-hoz. Gyári, sosem használt.Helyileg Székesfehérváron, de posta is megoldható.
-
sandor906
tag
Akkumulátort keresek egy iocean x8 mini pro telefonhoz. Minden webshop az írja, hogy már nem forgalmazzák. A vásárlás helye nem tudott segíteni, a PingDigitál is elérhetetlen. Esetleg tud valaki ajánlani valamit?
-
Maki_1997
újonc
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy lehet frissíteni az androidos kitkat verziót újabbra vagy nem igazán? Lehetőségeket a beállítások között nem nagyon találtam erre
-
creation
senior tag
Ezek szerint halott lett ez a fórum...
-
creation
senior tag
Srácok...
Kérdés, van e hozzá ROM, mert sajnos a gyári ROM-al nekem eldobálja a kamerát. Factory Reset már volt 2x, megoldás kell, nem resetelem ha nem oldja meg.
-
f á
csendes tag
Sziasztok! van egy alig 1 éves x8 mini prom, amit a ping digitaltól vettem. Nemrég elkezdett leválni az eleje és besárgult a kijelző. Megcsinálták gariban és frissítették a romot. Azóta 1 óra kijelzőidőt bír és éjjel is 40-50%ot merül. Viszont ~1 óra alatt fel is tölt teljesen. Olyan is van, hogy hirtelen leesik 0-ra. Mi lehet a probléma?
-
merqree
őstag
Kinek mi a véleménye erről?
http://lolipoprom.blogspot.hu/search/label/iocean%20x8%20mini%20pro%20custom%20roms -
citkar
addikt
-
merqree
őstag
Májusban vettem a Pingdigitálnál a készülékemet.
Augusztusban kicserélték szinte a teljes telefont, mert a jobb felső sarkában az üveg elvált a kerettől.
Most ott tart a dolog, hogy majdnem a teljes kerületében "szivárog" a háttérvilágítás.
A GPS az utóbbi időben nálam is egyre furcsább helyre rak, akár menet közben is.
Én továbbra is kínai telefont fogok venni, Magyarországon. -
lkiss2
csendes tag
Sziasztok,
Januar ota vagyok tulajdonosa egy X8 Mini Pronak. Nagyon vartam, mert a kepeken nagyon szep a telefon. Sajnos a valos hasznalat megtanitott, hogy mi a kulonbseg az olcso kinai es a draga markas telefonok kozott. Az elado: www.ruisungtech.com
Ami az elejen feltunt:
- vezetekes fulessel nem tudtam telefonalni, mert a tuloldal nem hallott rendesen, pedig fontos lett volna, hogy kozben tudjak laptopot hasznalni rendesen
- a GPS nagyon pontatlan, az IGO +- 10km/h ingadozassal irja ki a sebesseget, a poziciot mutato kis kereszt nagyon messze kalandozik a valos utvonaltol
Nehany honap mulva jott elo:
- oldalso szurke csikok vege tobb helyen elkezdett elallni a telefontol, es egyik saroknal vegig is repedt
- a video felvetel eletlen, fokuszalas alatt meg jo, aztan mar eletlenul vesz fel
- a hatlapon levo hajszalvekony uveg kb 2 het utan vegigrepedt. Azota mar ezer fele repedezett valszeg azert, mert Dension Unimount-ot hasznalok a kocsiban, es levetelkol oldalra kell csavarni a telefont, amit lathatoan nem bir ez a ritka gyenge konstrukcio
- a kepernyo bal felso sarkaban megjelent egy 0.5 x 3cm-es sarga folt
- a kaput az tette be, hogy elkezdte eldobalnai a nano SIM kartyat. Egesz ido alatt kb 5-szor nyitottam ki a slotot, minden alkalommal a gyari tuskevel ovatosan, nem is volt vele semmi gond addig.Tobbszor irtam a cegnek akitol vettem, semmi valasz. 2 het utan bemoszeroltam oket az Alibabanal, es vegre valaszoltak, hogy kuldjem vissza. Kozoltek, hogy nagyon csunyan leejtettem. Soha nem ejtettem le. Sehol nem latszik feluleti serules, ahogy egy leejtesnel lenne. Csak a hatlap van romma repedezve. Igazan vigyaztam ra, elso zsebbe hordtam, soha mas targy nem volt mellette. Kozoltek, hogy mar majdnem tul van a garancian, es egyebkent sincs garancia a kijelzore, akkura, hatlapra es egyeb hardvekre (?). Penzert mindent kicserelnek. Irtam egy atkozodo levelet nekik, hogy csereljek ki ingyen amit tudnak, es kuldjek vegre vissza (mar 6 hete elkuldtem). Most varom.
Hat ennyi a sztorim. Soha tobbe telefont kinabol. Inkabb veszek egy kozepes kepessegu markasat itthon. Pedig egyre szebb telefonokat csinalnak, de latszik, hogy a vekony felepites a megbizhatosag karara megy, es a gyartasi technologiajuk, minoseguk nagyon halovany.
Laci
-
-
banbuszka
újonc
Sziasztok!
Épp arra készültem hogy megosszam a nagyon pozitív tapasztalataimat az x8 mini pro-val kapcsolatban amit kb 2 hónapja vásároltam a ping digital-ban, amikor a telefon úgy döntött, hogy nem kapcsol be többet. A kérdésem arra irányul, hogy tudok e bármilyen megoldást a problémára, amit egyedül is el tudok végezni otthon, mert jelenleg kint vagyok skóciában még fél évig.
A probléma a következő: amikor utoljárra működött, 69%on volt az aksi. Bekapcsoltam, a telefont, minden oké volt, megtalálta a hálózatot még a messengeremet is megnéztem és utána kikapcsoltam a kijelzőt. Mikor legközelebb megnéztem már, ki volt kapcsolva a telefon. Azóta nem tudom visszakapcsolni és a led sem világít ha töltöm. Minden válasz nagyon nagy segítség!Előre is köszi,
Bálint =) -
merqree
őstag
Nova Launcher Prime-t felszabad, érdemes feltelepíteni, vagy hagyjam meg az eredetit?
-
Keeperv85
nagyúr
Nem Kínában gyártják, biztosíthatlak... Láttam hol készül és nem kellett Kínáig mennem érte... Azért "Made in China" mert az alkatrészek 80%-a kínai importból van. Nagyjából ugyan azon a gyártósoron készül az összes komponense, mint az általad szidott "kínai" telefonoknak viszont... Tehát nem attól lesz "kínai" valami, hogy ott szerelik készre, hanem hogy a beszállítók túlnyomó többsége Kínában található... A Suzuki és az Audi meg "Assembled in Hungary", nem pedig "Made in...", ne keverjük már ide...
Az hogy engem mennyire lehet komolyan venni, majd eldől ősszel, mikor megérkezik valószínű a negyedik szolgáltató is ebbe a koszfészek országba...
-
m3gtr
senior tag
válasz
Keeperv85 #680 üzenetére
Nem Kínai, csak Kínában gyártják a Sony gyárban.
Gondoltam hogy lesz valaki aki benyögi ezt, de hogy pont te, ez eléggé komolytalanná tesz téged, nem gondolod. Az Audi meg magyar mert Győrben gyártják, vagy a Suzukit milyen gyárban gyártják Magyarországon, talán nem a japánok építették? . De sorolhatnám az összes világ márkát amit szintén Kínában gyártanak. -
m3gtr
senior tag
Sikerült eladni az x8-at és váltani egy Sony Z Ultrára ugyan azért az árért mint az x8 újan (röhely). Hát mit mondjak a minőségbeli különbség már kézbe vétel után mellbe vágó a többiről nem is beszélve. Az biztos hogy soha többet nem kell kínai telefon legyen bármilyen márka, és az ismerőseim akik vettek azok is már le cserélték egy komolyabb márkára. Igaz hogy először minden szép és jó, de egy idő után elkezd leépülni szépen minden bennük.
-
merqree
őstag
Úgy dönöttem, hogy a gyári alkalmazást letiltottam, és a K-9 nevű programot raktam fel.
-
hviko86
újonc
Sziasztok!
Az X8-asommal történt egy kis baleset...
Az érintőképernyő üvege egy kicsit megrepedt.
Tudtok egy olyan szervizt itthon, aki vállalja a cserét - úgy hogy nem Magyarországi boltban vettem a telót?köszi
-
merqree
őstag
-
merqree
őstag
Valaki elmondaná, hogyan lehet az email aláírást megváltoztatni?
Egyzserűen nem tudom megcsinálni.
Nem zavar a "from Iocean" felirat, sőt a tapasztalataim alapján büszke is vagyok rá, de a céges levelezésnél jó lenne, ha nem kézzel kellene bepötyögnöm. -
citkar
addikt
Megérkezett a hátlapom és küldtek hozzá (további pénz igénye nélkül, de az én kérésemre) egy rózsaszín tapadós kis bizbaszt, egy piros hal (csontváz) szerű izét és egy tűszerű dolgot, ha lesz kedvem valamikor kicserélem a hátlapom.
-
szamos
csendes tag
Sziasztok!
Egy hét használat után megosztanám tapasztalataim X8 minivel kapcsolatban, hátha valaki ilyen készülék vásárlásán gondolkodik
Elég sokat nézelődtem kínai telefonok után az elmúlt időszakban, sajna mind elbukott valami apróságon, vagy az ára nem volt megfelelő. Megfordult az is a fejemben, hogy valami "brand" telefont veszek, mert azért az előző Jiayu G3S fizikálisan eléggé megszenvedte az elmúlt másfél évet.. Volt mit rajta ragasztgatni. Az az előtti Defy 2 év után is újszerűnek nézett ki, ráadásul azóta is nyüstöli az egyik haverom. Egyszóval nem nagyon bíztam a kínai anyagminőségben.
Nos az elvárások:
-max 50 000 Forintos ár
-5" vagy kisebb HD IPS kijelző gorilla glassal
-Szögletes, elegáns forma, lehetőleg egy kis fémmel
-Notify Led
-Nagy akku
-Lehetőleg vékony, és könnyű legyen.
-Jó GPS + IránytűAmi elrettentett volna a vásárlástól:
-1Giga ram (nekem a Jiayu-n is elég volt, szóval ezen nem problémáztam)
-nem szétszedhető (szerintem 2-3 év múlva újra cserélem, addig nem kell piszkálni az akkut)
- Nem bővíthető SD kártyával (a másikon is elvoltam 10 gigán, szal ez sem probléma.Rendelés:
Aliexpressről történt, 120 dollár ajándék hátlappal, képernyővédő fóliával. Singpostal 10 nap alatt megjött.Külső:
A dizájn első osztályú, az anyagok szintúgy. Gombok nem lifegnek, nincsenek illesztési hibák. Féltem hogy lesz egy kis bóvli érzésem, de szerencsére nem. Amin meglepődtem az a súlya, nagyon könnyű a telefon. Kijelző megfelelő fényerejű, minden szögből jól látható. Nekem még a mérete is épp megfelelő egykezes nyomkorászáshoz.Rendszer:
4.4-es Kitkattal érkezett, belakás előtt végülis a gyári Lollipopot kapta meg. Később még a Keeper féle lollit is ki fogom próbálni. A dizájnja kicsit furcsa, szerintem visszalépés, de ha ez a jövő, akkor maradjon, szokjuk..Az antutu ezen a rendszer nekem is 1000-el több pontot adott.
Kamera:
Gyors fókusz, gyors működés. Élességgel fénnyel vannak azért problémák, vagy talán a megapixelek hiányoznak, nem tudom. A Jiayu szebb képeket csinált, de persze ennek is vállalható minden további nélkül a minősége.Lehet csak be kell állítani normálisan.
GPS:
Meglepett, bekapcsolás után ahogy kiléptem a lakásból, pár másodpercen belül megvolt a pozíció. Dinamikusan még nem tudtam tesztelni.Akku:
Inkább telefonálni szoktam, üzenetek, mailok megnézése. Ritkán nyomkorászom magában. Így a kezdeti aktív használat mellett is minden további nélkül kibírt 3 napot. (Elég sok bekapcsolt wifivel)Egyéb dolgok:
Amit hiányolok az UMS pendrive-ként való csatlakoztatási lehetőség, csak MTP és PTP lehetőség közül lehet választani. Valószínűleg elő lehet varázsolni a funkciót, még nem néztem utána. A telefonbeszélgetések hangerejét találtam még kevésnek, ezt Mobileuncle tools-al viszont tudtam korrigálni. Szenvedtem még a képernyőn lévő kereső eltávolításával, Nova Launcherrel ez is megoldódott.
Tulajdonképpen ezek a dolgok inkább szoftveres jellegűek, így nem is kenném a telefonraMinden másban teszi a dolgát, nem akad, nem röcög, nagyon jól használható.
Extra jó dolgok:
-Smart Wake, kikapcsolt állapotban képernyőn tapogatva ébreszthető.
-Ütemezhető ki/be kapcsolás.Összességében nagyon jó telefon,nagyon jó árban. Örülök hogy ezt választottam, remélem fizikálisan is bírni fogja a megpróbáltatásokat
-
voci
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy X8mini 32gb készülék. Gazdája elmondása szerint 5.0 lollipop volt rajta utólagos root-tal. Szerette volna feltenni a hivatalos rootolt lollipopot. Előtte akart csinálni egy gyári visszaállítást a recoveryből. Ezután bootloopba került a készülék. Most bootloopol, és csak töltőre kötve hajlandó belépni a recoverybe. Wipe data/cache volt már - nem segített.
Hozzáértők segítségét kérném, hogy újra működőképessé tegyem a telefont.
Előre is köszönöm.Üdv.:
Voci -
citkar
addikt
Korábban felmerült, hogy az alsó 3 gombnak lehet-e fizikailag háttérvilágítása.
Annyit vettem észre a nyári erős fényben, hogy az alsó három gomb rajza adott szögben, erős fényben kirajzolódik.
Nem hiszem, hogy csak felfesteni szerették volna, mint a Hongminál (mert itt alig látható), de az is igaz, hogy háttérvilágítósat le láttam még, de ennek tükrében akár lehetne... -
szamos
csendes tag
-
szamos
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg az Aliexpresszről 16Gb X8-minim, de mielőtt belaknám, lenne pár kérdésem
Visszaolvasva a fórumon nem igazán találtam konkrétumot ROM/root ügyben, ezzel kapcsolatban tudnátok segíteni?-Milyen megbízható Kitkatos ROM-ok léteznek rá? Érdemes e ezekre lecserélni a gyári romot?
-Root-olni lehet e biztonságosan? Írtátok hogy néhány gyári verzió root-olt, ez sajna már nemAndroid verzió: 4.4.2
Kernel verzó: 3.4.67
Build: X8 mini 20141025-072259Magával a rendszerrel nincs semmi gondom, inkább egy root-kellene csak rá.Lehet túlságosan paranoiás vagyok, de pár dolgot kigyomlálnék belőle, és ahhoz elengedhetetlen.(fut egy szép kinai neveű app, aminek mindenhez van joga, valamint a semmiből előbukkant egy képernyő, hogy telepítsek egy hangzatos nevű rendszeroptimailizáló appot
-
m3gtr
senior tag
X8-ra nem lesz semmiféle frissítés?
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #636 üzenetére
Köszi!
Ha nem lesz eszköz hozzá megrendelem, de ráér. Eleve azon is gondolkodtam rendeljek-e hátlapot, mert annyira nem zavaró, hogy repedt, de csak rászántam magam. -
bodnarzoltan
tag
Én ebay-ról rendeltem telefon szétszedő eszköz csomagot.
Volt benne tapadókorong is meg más eszközök.
valami ilyesmi volt: [link]Lehet hogy érdemes megrendelned most, nem nagy költség és akkor tuti lesz mindened a szétszedéshez. Mire megjön a hátlap addigra ez is megjöhet.
Jó szerelgetést! -
olyt74
csendes tag
Sziasztok!
Van 1 problémám.újra kellett inditanom a gépet,gyári beálitásokkal,és nem jön le a kezdő képernyö,az értesitési sáv ha lefele huzom,csak a google keresö jön le. hol lehet ezt beállitani?angol menüm van.
előre is köszi
-
citkar
addikt
válasz
laci laci #632 üzenetére
Akkor nem a SIM-mel, hanem a foglalattal van a baj?
A WiFi-vel mi a baj, azon kívül, hogy meríti az akkut? Írtad, hogy nálad szoftveres gond volt, de azt is, hogy aktívan használja.Többen panaszkodtak arra, hogy a foglalat vagy tálca könnyen sérül, amikor néhányszor cseréltek SIM-et.
Más:
Iocean Z1, ha lesz 5 colos kistesója, full HD-val, gyengébb SoC-cal, de az X8-nál jobb kamerával még talán cserélnék is
Örömmel látom, hogy az X8 dizájnt nem vetik el.Megint más:
Múlt héten az iOceant megkérdeztem, hol rendelhetek hátlapot, írták, hogy ők postáznak 20 USD-rt és megkértem őket tegyenek mellé egy eszközt, amivel le tudom szedni a régit, remélem értették és azt a tapadós gumicuccot nem kell keresnem majd, hogy hol kaphatok.
-
Terra86
csendes tag
válasz
laci laci #625 üzenetére
Szia!
Ha a te Lollipopodban ilyen nincs (Opera Mobile Store), akkor nyílván rootoláskor került a gépemre.
Éppen ilyen dolgok miatt bosszant a rootolás- mert még ezen kívül mi minden töltődött rá, amit nem vettem észre.
Még annyit az akkumulátor használat idejéről : kiolvasható Engineer Mod-ban a akku maximális tölthetősége,
ha jól értem 4110 mv. Ha ezt a szintet eléri a töltés, az akku elektronikájának és a telefon elektronikájának
le kell kapcsolnia a töltést. Van egy ügyes program a Battery Spy-Main battery, amelyikkel lehet mérni a akku
feszültségszintjét , ( nagyon tanulságos figyelni ) Az történt, hogy a 4.4-esnél volt amikor 2250- 2280 mv-nál
érte el a 100 %-ot, nyilván a hibás kernel miatt, emiatt túltöltést okozott. Most a Lollipopnál kikapcsol a töltés
4110 mv-nál, nyilván ez a normális. Viszont valószínüleg éppen emiatt érzem úgy,hogy gyorsabban merül.
Persze nem vagyok szakértője a területnek , ez csak egy gondolatmenet, amit logikusnak érzek.
Üdv. -
Terra86
csendes tag
válasz
laci laci #625 üzenetére
A 4.4-es rendszerrel 1,5-2 naponta töltöttem a telefont, 3- 3,5 óra képernyőidővel. Soha nem tartom állandóan
bekapcsolva a wifit és a bluetootht. Gondolom, ha mindegyik állandóan megy, ráadásul menet közben állandóan keresi a kapcsolatot a wifi, esetleg még a hálózati jel is gyenge, akkor teljesen normális,hogy gyorsan leürül. Nem írtad, mit jelent az,hogy gyorsan.
Üdv -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. A hétvégén eladtam/cseréltem a telomat sajna a méretével nem tudtam megbarátkozni. A mai nap megkereset egy olyan gondal, hogy a telefon aktív wifivel, Bluetooth-al és két sim kártyával hamar lemerül. Én ezeket aktívan nem használtam (kivéve a wifit, de azt is max félórát/nap) így erről pontos infóm nincs,de nálam azért 1napot bírt az akku. Ilyen használat mellet mennyi lenne az ideális akku idő? Előre is köszönöm a gyors választ.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudom neked milyen Lolli jött le, de nálam nincs Opera, ikon nélkül sem, sehogy... és nem merül jobban, mint az előd, amiből egyetlen dolog CM: a launcher...
Jól írod: a kernel figyeli az akkut, de nem a kerneltől vett érteket írja ki a rendszer, arra külön kódsorok vannak a service framework alatt.
"Lehetséges,hogy a gyári bögészőnek az Operát lopták el mert Kínában nem lehet Google-t használni, és ez a store app véletlenül benn maradt.+
Teljesen kizárt. Minden Kínából érkező mobilon standard böngésző van...
"Sok éve használok már Androidos telefont, csak felhasználóként, de egyre erősebb bennem az a meggyőződés, hogy váltani kell, mert pédául milyen elmebeteg dolog az, hogy vírust kell telepíteni
a rendszergazdai jogok megszerzéséhez, ami egyébként szinte nélkülözhetetlen a telefon használatához?"Valamit nagyon félregondolsz...
-
Terra86
csendes tag
X8 Mini 32 Gb,Lollipop tapasztalatok,ha valakit érdekel:
-Minden próbálkozás ellenére az a Sim,ahol nincs hozzárendelve 3G kapcsolat hajlamos elveszíteni a
hálózati jelet, ráadásul nem is egyszerű visszahozni.
-Az akkumulátor kétszer olyan gyorsan merül, mint a 4.4-nél, több dolgot kipróbáltam, rendíthetetlenül merül, a rendszerben lehet valami probléma.
-Erős barkácsolás nyomai látszanak a system appokban (pld. mit keres köztük elrejtve az "Opera mobile store" app, ami egyébként az alkalmazások között egyáltalán nem látszik?) Lehetséges,hogy a gyári bögészőnek az Operát lopták el mert Kínában nem lehet Google-t használni, és ez a store app véletlenül benn maradt. Jó, mondjuk a 4.4-es pedig a Cyanogenmod-ból lett barkácsolva.Ugyanakkor az akkumulátorhasználatnál nem jelentkezik az a tébolyító probléma, hogy a %-os töltöttségi szint pld. 40 %-ról felugrik 90 %-ra. Korábbi utánaolvasásaimra alapozva azt sejtem, hogy ezt a gondot a kernel csere oldotta meg, mert ott van az az algorítmus, ami értelmezi (rosszul)az akkumulátor feszültségszintjének csökkenését. (Bocs a szakértőktől ha rosszul mondok valamit, habár ennél a problémánál sehol nem találtam szakértőt, még angol nyelvterületen lévő fórumokon sem)
Előnyére szól még, hogy nincs benne beépített vírus vagy biztonsági hiba, mint a 4.4-nél.
Szóval a Lollipop szerintem egy kicsit elhamarkodott dolog volt, azt gondolom, hogy inkább marketing fogás, hogy elkeljen a maradék ,nyilván nem kevés készlet. Nem lennék meglepve, ha az jobb (pro) verziókhoz egyáltalán nem jelenne meg frissítés.
Sok éve használok már Androidos telefont, csak felhasználóként, de egyre erősebb bennem az a meggyőződés, hogy váltani kell, mert pédául milyen elmebeteg dolog az, hogy vírust kell telepíteni
a rendszergazdai jogok megszerzéséhez, ami egyébként szinte nélkülözhetetlen a telefon használatához?Néhány napig még hagyom, aztán vissza a 4.4-es.
Természetesen szívesen veszek minden javaslatot a problémák megoldásával kapcsolatban (persze túúdom hogy mindez csak az én gépemen forldul elő) és köszönöm, hogy meghallgattatok. (Egy pszichológus ezért súlyos pénzeket kért volna, itt meg ingyen van..
)
-
citkar
addikt
Nekem szeptember óta van meg, sokszor esett kőre, aszfaltra, így a hátlap megrepedt, mert soha sem volt rajta tok és semmi más baja nincs, nagyon jól bírja az enyém.
(#619) KEViN007:
"Telefon" (nekem ilyen néven fut az appok között a tárcsázós/telefonkönyves gyári app) -> "Beállítások" -> "Beszédhívás" -> "További beállítások" - > az érintett SIM kiválasztása -> "Hívásazonosító" -> Szám megjelenítése" vagy amit szeretnél.
-
KEViN007
tag
Kerestem a számkijelzést, hogy hol lehet állítani, de nem találtam a hálózati beállításoknál, hogy hol lehet ki-be kapcsolni. Nem tudja valaki hol találom?
-
Keeperv85
nagyúr
A teló 80 ezer, ami éppen annyival olcsóbb, mint amennyivel a Lenovo alsó hangon drágább. Ennek van magyar supportja, annak még magyar forgalmazója sincs. Nálam pedig október óta hiba nélkül üzemel egy. Igaz ezzel párhuzamosan kettőben ment halálba a sim foglalat és egyiken a hátlap is elrepedt...
-
m3gtr
senior tag
válasz
bodnarzoltan #616 üzenetére
Igen, ha nem romlana el, de elromlik ezért nem jó, főleg nem ennyiért, mert amelyiket az előbb említettem fényévekkel jobb, erősebb, szebb a képe, jobb a kamerája, tovább bírja az akksi és csak 14 000 forinttal drágább. Nekem október óta van meg és lassan kezd szétesni magától, és szépen megadja magát minden rajta.
-
bodnarzoltan
tag
Bocsi a félreérthető fogalmazásért!
Úgy értettem, hogy amikor működik akkor elégedett vagyok vele. Jó a GPS, tűrhető a fotó minősége, jó a hangerő, szép a kijelző, elég gyors, nem fagy le, akksija tűrhető stb. Szóval ha nem romlana el akkor egy jól használható telefon lenne. -
m3gtr
senior tag
válasz
bodnarzoltan #614 üzenetére
" Maga a telefon az szuper, teljes mértékben elégedett vagyok vele. Remélem többször már nem fog elromlani" Ez azért így elég viccesen hangzik, és megnyugtatlak el fog még romlani rajta pár dolog ahogy telik az idő. Sajnos az x8 egy gyenge minőség drágán, 100 000ft. A Lenovo Vibe Z2 Pro már 114 000 forintért kapható és ráadásul nagyobb is és összehasonlíthatatlanul jobb minőség.
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Régen jártam erre, most gondoltam megosztom veletek a történteket.
Az x8-at még presale-be rendeltem és utána pár hétre elromlott az érintőpanel. A kijelző közepén kb 1cm-es sávban nem érzékelte az érintést. A telefon ment vissza kínába közvetlenül az Ioceannak és kicserélték a kijelzőt.Utána pár hónapra elrepedt a hátlap (nem tudom hogy mitől mivel nem esett le, a gyári műanyag védő tok mindig rajta volt) Egyszer levettem valamiért a tokot és láttam hogy repedt a hátlap. Semmi gond rendeltem rá egy új hátlapot ($20) az ioceantol és kialkudtam ajándékba egy új akksit. (Ugye az első visszaküldés jóvoltából már tudtam kihez kell fordulni) Ez meg is jött, de nem cseréltem le a hátlapot, gondoltam majd az akksival együtt, ha már vacakolni fog.
Erre most elromlott a hangszórója a telefonnak. (a fülnél lévő, nem a kihangosítós)
Mármint az lett a baja, hogy nagyon halk lett. Csak csendben szobában lehet hallani. Zajos utcán már necces.
Leszedtem a már repedt hátlapot, hogy megnézzem mi lehet a hangszóróval, hátha ki tudom takarítani, de esélytelen volt. Jahh és a leszedés közben egy másik helyen is elpattant a hátlap. Nagyon óvatosan kell leszedni és még akkor is van olyan hely ahol nagyon kapaszkodnak a kis fülek. Akkor pattanhatott el az üveg, valamint 1 kis fülecske is letörött a hátlapról.Így most visszaküldtem megint kínába az ioceannak.
Ott észlelték, hogy a hátlap törött és felajánlották, hogyha érdekel akkor 8 dollárért raknak rá egy újat. Úgyhogy át is utaltam paypal-al. Így akkor most már nem lesz törött a hátlap és lesz egy pót akksim és egy pót hátlapom.
Elvileg már megjavították a telefont és feladták postán, már van tracking number is.Úgyhogy várom a telefont, hogy visszaérjen.
Sajnos így már 2x járja meg kínát, ami nem valami szuper.
Amúgy le a kalappal az iocean előtt, mert mindenben segítenek, válaszolnak a kérdésre. De jobb lett volna ha nem kell visszaküldeni egyszer sem.Maga a telefon az szuper, teljes mértékben elégedett vagyok vele.
Remélem többször már nem fog elromlani és ki tudom használni a pótakksit és a póthátlapot!Szép napot mindenkinek!
Üdv, Zoli -
Terra86
csendes tag
X8 mini 32 gb
Kétségtelen,hogy jó a Lollipop.Kicsit szokatlan a grafikája, először gyermekdednek tűnik,de végül is jól használható. Eddig egyetlen hibát fedeztem fel, a két sim közül az, amelyiken nincs 3g,
időnként elveszíti a jelet olyan helyen is ahol előtte maximumon volt. Ha átcserélem a programon belül az
adatkapcsolatot, megszűnik a probléma , de mivel azon a sim kártyán nincs 3g, internet sincs.
Fizikailag kicserélni nem tudom a méretek miatt. A 4.4 verziónál ilyen probléma nem volt.
Ráadásul a Lollipoptól már elvileg támogatottak a dual simes telefonok, emiatt azért ez kicsit necces.
Valakinek ötlete?
Köszönöm. -
Terra86
csendes tag
És megvan: a Lollipopot a Kingroot 4.1-es apk rootolja.
-
Terra86
csendes tag
Keeperv85 segítségét szeretném kérni, van ötleted a rootolással kapcsolatban?
Ha bárkinek kérdése van, szívesen. -
Terra86
csendes tag
X8 mini 32 gb:
Feltelepítettem a Lollipopot. Rendben települt, kicsit ijesztően hosszú idő
alatt. A sebesség nőtt (antutu most 19400- előtte kb. 18300 volt) .Elérhető memória 26,88 Mb, a 4.4 verziónál
24 körül lehetett, pontosan nem emlékszem. -
Terra86
csendes tag
válasz
Keeperv85 #599 üzenetére
Nagy bosszúság. Kérj másikat a forgalmazótól, végtére is neked ezt tesztelni kell. (Ha 32 gb-os nincs már forgalomban,az enyémet átadom.....
De komolyan, ezek után honnan lehet tudni, melyik az igazi?
Mert ha időközben rájöttek, és kijavították a hibát és így megint csak a rosszat töltöm le?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest