Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. A hétvégén eladtam/cseréltem a telomat sajna a méretével nem tudtam megbarátkozni. A mai nap megkereset egy olyan gondal, hogy a telefon aktív wifivel, Bluetooth-al és két sim kártyával hamar lemerül. Én ezeket aktívan nem használtam (kivéve a wifit, de azt is max félórát/nap) így erről pontos infóm nincs,de nálam azért 1napot bírt az akku. Ilyen használat mellet mennyi lenne az ideális akku idő? Előre is köszönöm a gyors választ.
-
laci laci
addikt
Most ezt a telot használom és már lassan minden egyszerű böngészés,progi és a bandája teljesen lelassítja a gépet.Mivel tudnék chase-t tisztítani?Köszönöm a választ.
-
laci laci
addikt
Na ma sikerült a hátlapot összetörnöm.
-
laci laci
addikt
Az én véleményem a teloról(mini pro)Szerintem használható,gps jó,kamera jó.
-
laci laci
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Persze az enyémben sem(hála neked),csak ezek nincsenek kiforrva.Most is szenvedek egy teloval snapdragonos (zte nubia x5s) teljesen lemerült a cwm-es mentésem megsérült most semmit nem csinál és mivel fix sd kártyás így nem is tudom újrarakni,persze az akku is 0% az is fix-es.
-
laci laci
addikt
Kíváncsi lennék egy elméletemben.Ezt a módszert már a régi négymagos telomnál már kipróbáltam.Nem kötelező,de szeretnék segíteni a gps "gonddal".Várok szakmai hozzászólást(de kérlek,ne lekezelően)
-Az időbeállításnál 3 lehetőség van, hálózat, GPS, ki.
Nekem eddig hálózaton volt de átraktam gps-re.
Kíváncsi lennék ti mit tapasztaltok ? Ha van kedvetek akkor próbáljátok ki ezt a beállítást és meséljetek mit tapasztaltok.Szóval átállítottam GPS alapúra az idő automatikus beállítást és a következőket tapasztaltam:
- GPS gyorsabb, pontosabb, sokkal hamarabb korrigál hiba esetén
- éjszaka alatt kb 0%-ot merül, mert mindösszesen ha 5-6 alkalommal ébred
- wifi valóban lekapcsolódik mikor nem használja
- érzésre sokkal gyorsabb lett a telefon! Pl. ha görgetek weboldalt Chrome-ban akkor akármilyen gyorsan húzgálom az ujjam, vele mozog a kép, vagy ha kétujjas zoomolok ki-be gyorsan akkor is tökéletesen követi még rángatva is, ugyanez igaz a fotóalbum képeire is.
- minden animáció a telefonon sokkal smooth-abb
Olyan mintha a hálózati idő szinkronizáló modul visszafogta volna a telefont.Időbeállításnál, hogy az időzónát is a hálózatról frissítse. Na ezt is KILL! -
laci laci
addikt
Így párnap használat után a rom jó,akku tuti.Szeretnék zip formában pár progit telepíteni,de cwm-et nem találtam,van valamilyen más alternatíva?

-
laci laci
addikt
Sajna a gémem win 8-as,nem találok hozzá drivert.a kikapcsolt telot nem ismeri fel a laptop.Hol találok hozzá "közösítő"drivert?

-
-
laci laci
addikt
Pár nap használat után lenne pár kérdésem.Honnan tudom,hogy az én készülékem kitől,vagy kinek a romja van rajta(visszaolvasva nem találtam)?A wifim sokszor inaktív ki-be kapcsol magától aktív használatnál.hol találok hozzá recoveryt(másik billentyűzetet akarok telepíteni zip formában) ?Alul nincs még egy navigációs billentyű,mert mintha úgy látnám?Előre is köszönöm a választ.

-
laci laci
addikt
Ez előző telom is mtk-s volt(Pár fórumtárs itt ismer is..) és halk volt a beszédhangerőm.Módosítottam kicsit.MUT-ban engineering->audio. Normal mode.Az "sph" a (GSM) telefonálás közbeni hangerő.A beállítás nálam a következőképpen történt. A Level jelöli az egyes hangerő fokozatokhoz beállított értékeket a Value pedig magát az értéket.Mindkettőt emeltem és jó.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Mai nap tulajdonosa lettem egy x8 mini pro-nak.Mit érdemes,mit kell/lene megcsinálnom figyelnem és tuningolnom,hogy ki hozzam a maximumomat a telobol?előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már leszedem,akkor csináljak róla pár fényképet?Ide ki rakom...