- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
laci laci #632 üzenetére
Akkor nem a SIM-mel, hanem a foglalattal van a baj?
A WiFi-vel mi a baj, azon kívül, hogy meríti az akkut? Írtad, hogy nálad szoftveres gond volt, de azt is, hogy aktívan használja.Többen panaszkodtak arra, hogy a foglalat vagy tálca könnyen sérül, amikor néhányszor cseréltek SIM-et.
Más:
Iocean Z1, ha lesz 5 colos kistesója, full HD-val, gyengébb SoC-cal, de az X8-nál jobb kamerával még talán cserélnék is
Örömmel látom, hogy az X8 dizájnt nem vetik el.Megint más:
Múlt héten az iOceant megkérdeztem, hol rendelhetek hátlapot, írták, hogy ők postáznak 20 USD-rt és megkértem őket tegyenek mellé egy eszközt, amivel le tudom szedni a régit, remélem értették és azt a tapadós gumicuccot nem kell keresnem majd, hogy hol kaphatok.
-
Terra86
csendes tag
válasz
laci laci #625 üzenetére
Szia!
Ha a te Lollipopodban ilyen nincs (Opera Mobile Store), akkor nyílván rootoláskor került a gépemre.
Éppen ilyen dolgok miatt bosszant a rootolás- mert még ezen kívül mi minden töltődött rá, amit nem vettem észre.
Még annyit az akkumulátor használat idejéről : kiolvasható Engineer Mod-ban a akku maximális tölthetősége,
ha jól értem 4110 mv. Ha ezt a szintet eléri a töltés, az akku elektronikájának és a telefon elektronikájának
le kell kapcsolnia a töltést. Van egy ügyes program a Battery Spy-Main battery, amelyikkel lehet mérni a akku
feszültségszintjét , ( nagyon tanulságos figyelni ) Az történt, hogy a 4.4-esnél volt amikor 2250- 2280 mv-nál
érte el a 100 %-ot, nyilván a hibás kernel miatt, emiatt túltöltést okozott. Most a Lollipopnál kikapcsol a töltés
4110 mv-nál, nyilván ez a normális. Viszont valószínüleg éppen emiatt érzem úgy,hogy gyorsabban merül.
Persze nem vagyok szakértője a területnek , ez csak egy gondolatmenet, amit logikusnak érzek.
Üdv. -
Terra86
csendes tag
válasz
laci laci #625 üzenetére
A 4.4-es rendszerrel 1,5-2 naponta töltöttem a telefont, 3- 3,5 óra képernyőidővel. Soha nem tartom állandóan
bekapcsolva a wifit és a bluetootht. Gondolom, ha mindegyik állandóan megy, ráadásul menet közben állandóan keresi a kapcsolatot a wifi, esetleg még a hálózati jel is gyenge, akkor teljesen normális,hogy gyorsan leürül. Nem írtad, mit jelent az,hogy gyorsan.
Üdv -
Keeperv85
nagyúr
válasz
laci laci #485 üzenetére
Hát ez erősen off itt, de ahhoz is a "Nubia Tool" kell és Download módban lehet újrahúzni. (QHSUB_BULK), amihez a HS-USB Qloader 9008-as driver kell, ha minden igaz. Nálam is van egy z7 max. Ennek már ez sem segít. Bekapcsol, de az egész kezelőfelület akad. Ha kikapcsolod a kijelzőt, akkor többé nem tér magához...
-
Keeperv85
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
laci laci #437 üzenetére
PingDigital-os rom van rajta, 100%. 3 db navigációs gombnak kell lennie, szóval megvan az mind. A negyedik környezetérzékeny. Egyébként ezt a megoldást szerintem hamarosan kukázzuk, mert nem jók a képarányok hozzá. Bár kényelmesebb használni bizonyos szempontból, de vannak olyan szoftverek, amivel lehetetlen így "összeszoktatni".
-
citkar
addikt
válasz
laci laci #435 üzenetére
Ha a Pingdigitálnál vetted az ő ROM-juk lehet rajta. Ha kínai webshopnál, akkor valószínűleg iOcean-es.
Nekem a WiFi-vel soha semmilyen bajom nem volt, még csak nem is gyenge az antennája. Ha másik ROM-nál is problémás garanciáztatnám.Recoveryt nem is néztem, semmit sem csináltam vele, csak a ROM cseréhez szükséges videót néztem meg, ha netán rá kerül a sor akkor láttam, hogy simán cserélhető, de ők a smart phone flash toolt használták azt hiszem, nem recoveryből telepítették.
Ezt a navigációs billentyűt nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest