Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Örülök, hogy összességében pozitívak a tapasztalatok.
Ezt én nem értem tisztán:
"- a V-on kártyához nem tudtam beállítani a telefonszámomat, valamiért mindig sikertelen
- a SIM eszköztár-t elindítva kiválasztom a V-on kártyát, és kiírja, hogy az alkalmazás eltávolításra került".
Én csak simán telefonálok, akkor megkérdi melyik SIM-ről kezdeményezze a hívást.
Ennélfogva Viberes témában sem tudok segíteni. Ez utóbbi valószínűleg abból ered, hogy az android ezen verziója alapvetően nem dual simes környezetre lett kifejlesztve (vagy, hogy is mondjam), ami a későbbiekben talán majd változik, de ezért sok hívás- és sms-kezelő nem is képes két sim kezelésére. Gondolom a Vibernél is ez lehet a probléma forrása.Próbáld ki a fényképezőjét is, biztos érdeklődnek majd ez irányú tapasztalataid iránt is.
UI: a tok hasznos tud lenni, én is kaptam hozzá, de olyan jól néz ki a telefon, hogy sose hordtam. A következménye, hogy többször esett, betonra is a készülék és a hátlap megrepedt, bár még mindig a repedtet használom

-
citkar
addikt
Az iOcean X8 mini pro gyors, sőt a mini is elég jó. A rendszerrel nem lesznek problémáid ezzel kapcsolatban, de még játszani is lehet rajta sok mindennel.
"Amire használom/használnám:
- waze navigálás
- viber üzenet és telefon
- telefonálás
- ritkán (napi 1-2 alkalommal) weboldal nézés."Ezeket talán mind egyszerre is elbírja

A dual ebben a készülékben dual standby módban valósul meg, ami azt jelenti, ha nem beszélsz egyik SIM-en sem akkor olyan, mintha mindkettő a hálózaton lenne (ezt gyakorlatilag úgy éri el, hogy rendkívül gyorsan váltogatja a kettőt), de ha az egyiken beszélsz, akkor a másik a beszélgetés idejéig (és csak addig) nem lesz elérhető (de ha akarod átirányíthatod), ennyi. Hasznos, ha két SIM-ed van beszélgetni vagy akkor is ha az egyik csak netezni kell (különböző szolgáltatóktól akár). Olyat még nem hallottam, hogy valakinek két különböző SIM kell és mindkettő netezni, de mindenhol vannak furcsa emberek
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Napelem
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi a visszajelzést...