- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Örülök, hogy összességében pozitívak a tapasztalatok.
Ezt én nem értem tisztán:
"- a V-on kártyához nem tudtam beállítani a telefonszámomat, valamiért mindig sikertelen
- a SIM eszköztár-t elindítva kiválasztom a V-on kártyát, és kiírja, hogy az alkalmazás eltávolításra került".
Én csak simán telefonálok, akkor megkérdi melyik SIM-ről kezdeményezze a hívást.
Ennélfogva Viberes témában sem tudok segíteni. Ez utóbbi valószínűleg abból ered, hogy az android ezen verziója alapvetően nem dual simes környezetre lett kifejlesztve (vagy, hogy is mondjam), ami a későbbiekben talán majd változik, de ezért sok hívás- és sms-kezelő nem is képes két sim kezelésére. Gondolom a Vibernél is ez lehet a probléma forrása.Próbáld ki a fényképezőjét is, biztos érdeklődnek majd ez irányú tapasztalataid iránt is.
UI: a tok hasznos tud lenni, én is kaptam hozzá, de olyan jól néz ki a telefon, hogy sose hordtam. A következménye, hogy többször esett, betonra is a készülék és a hátlap megrepedt, bár még mindig a repedtet használom
-
citkar
addikt
Az iOcean X8 mini pro gyors, sőt a mini is elég jó. A rendszerrel nem lesznek problémáid ezzel kapcsolatban, de még játszani is lehet rajta sok mindennel.
"Amire használom/használnám:
- waze navigálás
- viber üzenet és telefon
- telefonálás
- ritkán (napi 1-2 alkalommal) weboldal nézés."Ezeket talán mind egyszerre is elbírja
A dual ebben a készülékben dual standby módban valósul meg, ami azt jelenti, ha nem beszélsz egyik SIM-en sem akkor olyan, mintha mindkettő a hálózaton lenne (ezt gyakorlatilag úgy éri el, hogy rendkívül gyorsan váltogatja a kettőt), de ha az egyiken beszélsz, akkor a másik a beszélgetés idejéig (és csak addig) nem lesz elérhető (de ha akarod átirányíthatod), ennyi. Hasznos, ha két SIM-ed van beszélgetni vagy akkor is ha az egyik csak netezni kell (különböző szolgáltatóktól akár). Olyat még nem hallottam, hogy valakinek két különböző SIM kell és mindkettő netezni, de mindenhol vannak furcsa emberek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest