- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #636 üzenetére
Köszi!
Ha nem lesz eszköz hozzá megrendelem, de ráér. Eleve azon is gondolkodtam rendeljek-e hátlapot, mert annyira nem zavaró, hogy repedt, de csak rászántam magam. -
m3gtr
senior tag
válasz
bodnarzoltan #616 üzenetére
Igen, ha nem romlana el, de elromlik ezért nem jó, főleg nem ennyiért, mert amelyiket az előbb említettem fényévekkel jobb, erősebb, szebb a képe, jobb a kamerája, tovább bírja az akksi és csak 14 000 forinttal drágább. Nekem október óta van meg és lassan kezd szétesni magától, és szépen megadja magát minden rajta.
-
m3gtr
senior tag
válasz
bodnarzoltan #614 üzenetére
" Maga a telefon az szuper, teljes mértékben elégedett vagyok vele. Remélem többször már nem fog elromlani" Ez azért így elég viccesen hangzik, és megnyugtatlak el fog még romlani rajta pár dolog ahogy telik az idő. Sajnos az x8 egy gyenge minőség drágán, 100 000ft. A Lenovo Vibe Z2 Pro már 114 000 forintért kapható és ráadásul nagyobb is és összehasonlíthatatlanul jobb minőség.
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #165 üzenetére
Kicsit butább a mini család. Két dolgot sajnálok ezekből: a fényképezőt és tapintásos (vagy klikkelős) képernyőfeloldást.
Azon filóztam csak meg lehet szokni a nagyobbat, de néha már ez a méret is kicsit nagy, nem akartam tovább fokozni, így némi kompromisszummal megrendeltem a mini pro-t, ahogy megjelent (mert csak a múlt hét második felében láttam rendelhető formában).
Nem is tudom milyen ROM-mal fog jönni, nem ragaszkodok a 4.4-hez, de ha lesz jól használható kipróbálom természetesen. Egyebekben (leginkább külsőre és a SoC + memória) ugyanolyan, ahogy láttam.(#167) hanslanda:
Most került fel új, némileg javított ROM, de erről még kevés a tapasztalat.
Ha amúgy közelebbről megnéznéd, láttam, hogy a pingdigitál hivatalos forgalmazó, talán ki is van állítva (100k kb az ára, annyi, hogy ez hivatalos magyar garanciát is jelent, ahogy értelmezem, nem Kínába való visszaküldőset). -
Tetran
csendes tag
válasz
bodnarzoltan #160 üzenetére
Bocsánat hogy ennyire inaktív vagyok a fórumon. Nem szokásom nézegetni. Ha felkerült a javított 4.4 én felrakom, ha nem ma, majd holnap.
-
cil101
tag
válasz
bodnarzoltan #157 üzenetére
-
cil101
tag
válasz
bodnarzoltan #149 üzenetére
A Facebook oldalon van némi infó pl hogy felkerült az új rom csak szerintem ott is le vannak maradva az infókkal és nem vették észre hogy már nincs is fent
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #145 üzenetére
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #144 üzenetére
Sikerült beszélnem az ioceannal, és mondták, hogy már javítva lett az APN probléma, így fel is raktam ezt a romot. Valóban most már lehet állítgatni az APN-t. Kezdődhet a belakás...
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #143 üzenetére
Most látom, hogy az iocean oldalára felkerült egy új X8 4.4 ROM. 2014.08.26 dátummal. Ezt próbálta már valaki? Ebben már jó az APN (mobil internet) beállítás? Mert ha ebben sem jó, akkor feleslegesen nem raknám fel, hogy utána ismét rakjam vissza a 4.2-t és telepítgessek újra.
Mivel tudnám a mostani állapotot mindenestől lementeni, hogyha indokolt akkor később vissza tudjam rakni és ne kelljen újból telepítgetni a szoftvereket. Köszi!
-
cil101
tag
válasz
bodnarzoltan #141 üzenetére
Köszi! Akkor nálam van valami gáz
-
cil101
tag
válasz
bodnarzoltan #139 üzenetére
Köszi! Használok másikat is, de zavar egy kicsit hogy nem magyar. Neked is ilyen?
-
Tetran
csendes tag
válasz
bodnarzoltan #136 üzenetére
Szia!
T-mobilos vagyok, és csak bekapcsoltam a mobilnetet. Nem kellett egyebeket állítgatnom.
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #134 üzenetére
Az X8 minihez láttam valami FIX-et, kérdezz rá náluk, hátha ehhez is van megoldás.
-
Seb84
újonc
válasz
bodnarzoltan #124 üzenetére
Köszi a válaszod, én végül is Micro SIM-et kértem, és azzal is tökéletesen megy a 3G .
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #119 üzenetére
A dual simes topikban linkeltek többször is, google is dob ki, de az adott rendszeredhez kérhetsz is tőlük is, biztos, ami biztos alapon.
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #117 üzenetére
Megy privát.
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #115 üzenetére
Először vedd fel a kapcsolatot a webshoppal. Én garanciáztattam a Minidealnél, ők kértek egy videót a hibáról, majd látták valós a probléma. Adtak egy címet amire vissza kellett küldenem. Abba a dobozba tettem, amiben kaptam, kb. 3-4 ezer forint volt a postaköltség. Visszafele tovább tartott, mint ide (sima postával ment). Ott két héten belül megcsinálták s küldték vissza. Vámolni akarták, de előre eltettem a feladóvevényt (nem pótolható, tedd el! ha kiemelik anélkül újra fizetned, akkor is ha már fizettél ÁFÁt), e mellé kértem a webshoptól egy lepecsételt dokumentumot mely leírta az adott cikkszámú terméket garanciáztatták s azt küldték vissza. Így végül rendben visszakaptam, az egész másfél hónap volt megközelítőleg (vagy lehet közel kettő).
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #114 üzenetére
Szerintem tuti, hogy hardver gond lesz! Küldhetem vissza Kínába. Segítenétek, hogy annak mi a menete? Mivel érdemes küldeni? Magyar postával, vagy DHL-el?
-
Tetran
csendes tag
válasz
bodnarzoltan #110 üzenetére
Én éjjel frissítettem a Wirelles Updateben, nekem feltelepítette rendesen. Javította a facebookot, kamerát illetve a gombvilágítást. Az automatikus fényerő is kicsit agresszívabb lett a kelleténél, más változást nem érzékeltem.
Próbáld meg teljesen feltöltött állapotban frissíteni. Wirelles Updatet a beállításokban találod meg.
Kis érdekesség; a Gorilla Glass 3 kitűnően véd
Öltözőben kb. 180cm magasból leejtettem a csempére! és a sarkára érkezett a telefon. Kisebb szívroham, de mikor felemeltem csak a "fém" része repedt meg jobb felső sarkánál. Szerintem ez valami fröccsentett műanyag inkább. Azóta használom a hozzá kapott tokot..
Az akkumulátor nagyon erős, reggeltől estig nagy feladat lemeríteni. Mobilnet mindig megy, kevés játék, sok böngészéssel és messengerrell bírja bőven az egy napot.
GPS-t alkalmanként használtam. Adatkapcsolat segítségével pár másodperc alatt talál műholdat, majd kikapcsolás után is tökéletesen megy. Pesten a szűk utcákban is szépen navigált.
-
dlaj
őstag
válasz
bodnarzoltan #103 üzenetére
Köszi. Valaki ígért itt tesztet. Jó lenne már olvasni.
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #94 üzenetére
Pontosat még nem láttam, csak amit a ROM-hoz írtak a needromon.
Ott a flashtools is letölthető, de két ROM van Iocean X8 FL és Iocean X8 OTA. Nem tudom pontosan mi a különbség (de elviekben scatter file-t tartalmaznak, így simán mennie kellene). -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #87 üzenetére
Köszi, ez hasznos dolog!
Igen ott olvastam, a resetre is várok választ, de szerintem van valamiféle kínai ünnep, ilyen sokig nem szokták húzni a válaszolást. -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #85 üzenetére
Jól olvastam, a gesture akármit, ha kikapcsolod rendben van? Nem lehet csak ezt beállítani?
Ez valami alap dolog, ha jól értem, hogy ha új hívó van egy folyamatban lévő beszélgetés közben, azt így alapból felveszi, amikor az érzékelőjétől távol kerül a fejed? -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #83 üzenetére
Ha nem sikerült orvosolni a hibát érdemes az Ioceant megkérdezni, vagy a hivatalos weboldalukon vagy a facebookon, reagálni szoktak mindenre (kis idő után).
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #70 üzenetére
Szerintem vállalhatóak, ha nem is csúcs minőségűek. Azt kipróbálod, hogy lejjebb véve a felbontást, milyenek lesznek? 5-8 Mpx körül.
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #62 üzenetére
Csak nekem 0 kb-os a zip?
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #65 üzenetére
Nagyszerű!
(#64) Tetran:
Facebookon írták, hogy júniusban lesz...nagyszerű -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #62 üzenetére
Ha mész munkába, vagy haza, kipróbálod a navigációt, mennyire tartja a jelet?
Igazából városban lenne érdekes, sok kis utca között.
(a munkahelyemen tiltva van a crocko, ne kérdezd miértmajd otthon megnézem a képeket)
Olvastam, hogy hangra is csinál képet a fényképező, de sajnos még csak kínai szóra és egyelőre másra nem állítható át, poénból kipróbálhatnád
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #59 üzenetére
NFC-t nem vágom, de ha több képet megosztanál, jó fényviszonyoknál az jó lenne
-
xhege
veterán
válasz
bodnarzoltan #54 üzenetére
Köszi az infókat!
Én gyakran használom fotózásra a telefonom. A képminőség számomra kevés lenne. Biztos lehet rajta javítani a beállításokkal, vagy egy camera appal. Ha nem fotózol sokat, akkor simán elég így is.
Sok örömöt a telóhoz!
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #54 üzenetére
Access denied, ha a linkre kattanok.
Na, az örömteli, hogy a GPS problémákat érezhetően kiküszöbölték. -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #52 üzenetére
Fotózz!
Azt sokan várják, többek közt én is, meg a GPS-t is. -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #47 üzenetére
Nekem is jött Svéd postával és nekem volt egy belgiumi matrica rajta, valószínűleg a tiéden is van egy Eu-s matrica.
-
xhege
veterán
válasz
bodnarzoltan #47 üzenetére
Gratulálok!
Én már kicsit off vagyok itt, mert megrendeltem a Huawei 3X-et, de nagyon érdekelnek majd a tapasztalataid. A külső biztos odaver élőben, mert képeken nagyon szép telefon. -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #45 üzenetére
A mentés bizony jó dolog, cappa tud segíteni, illetve a blogjában van leírás, de sajnos az nekem sose jött össze, amikor ROM-ot cseréltem mindig volt más fórumtárstól (ugyanolyan telefonról) működő ROM és CWM, így az enyém fölösleges volt
De mindenképp érdemes menteni vagy kérni, valahol megosztják a gyári ROM-ot, akár a webshop, vagy akár az Icocean.
A GPS mellett pár fényképet is lőj vele (sőt, ha van másik teló/fényképező azzal is lehetne, hátha segít a megítélésében, ahhoz képest milyen.De az első benyomás milyen volt, anyaga, kézbe jól fogható, szép?
Jól értem, összesen 290 USD volt, semmi egyéb költség? A külső borítást nem fotóztad le, hol került be Eu-ba, Belgiumban és Svéd postával?
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #43 üzenetére
Várom a tapasztalatokat: navigáció, fényképek, root működik-e, próbálgasd aztán írd le, töltsd fel, had lássuk milyen
-
Tetran
csendes tag
válasz
bodnarzoltan #40 üzenetére
Azt olvastam a külföldi rendelések topikban, hogy rá pár napra hozta a postás, ha a posta oldalán is kivan írva, hogy célországba ékórkezett, ugyanakkor sokaknak eltűnt a csomagja ezután a státusz után.
Beírtam a keresőbe a jelenelgi státuszodat, nézzd meg te is hátha pontosabb infot tudsz szerezni. Reméljük napokban megkapod !
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #27 üzenetére
Igen, a GPSt próbáld ki mihamarabb, kíváncsi vagyok mit alkottak azzal
-
xhege
veterán
válasz
bodnarzoltan #27 üzenetére
Alakul ez!
A vám megúszása nem jellemző mostanság, de legyen szerencséd!
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #26 üzenetére
Célországba megérkezett, az X8. Kíváncsi vok, h mikor kapom meg. Gondolom a vámolástól függ. Ha nem kérnek be adatokat, akkor lehet h már a héten megjön szerintem. Végre már közeledik.
-
xhege
veterán
válasz
bodnarzoltan #24 üzenetére
Nyugi! Nekem volt hogy 3 hétig nézegettem a "Célországba elküldve" státuszt.
-
bodnarzoltan
tag
válasz
bodnarzoltan #17 üzenetére
17track-on igy néz ki a rendelésem. Semmi változás már 1 hete. Merre lehet a csomag?
Transporting
Destination Country - Hungary(Normal Tracking)
Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/18 07:47:25
2014-05-11 11:38, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-11 00:30, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Sweden(Normal Tracking)
Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/18 07:47:25
2014-05-11 11:38, Order departed from sorting hub
2014-05-11 00:00, Posten, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad.
2014-04-30 18:00, Order Shipment recorded -
xhege
veterán
válasz
bodnarzoltan #21 üzenetére
Ügyes!
-
xhege
veterán
válasz
bodnarzoltan #17 üzenetére
Honnan és mennyiért rendelted?
-
tajner10
tag
válasz
bodnarzoltan #7 üzenetére
Melyik a jobb az iocean x7s vagy az x8 mert nem láttam különbséget?
-
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #5 üzenetére
Igazából a következő előfizetésem ugyan vodás lesz, de flottás csomag, kevés nettel, így elgondolkodtam egy másik hálózaton kis netcsomaggal amellé a másik amúgy feltöltőkártyás SIM-re. Ha nem jön 900-as és jók lesznek a tapasztalatok valószínűleg akkor is beszerzek egyet, csak várok kicsit.
Tetran kollégával beszéltél? Ő a Minidealről rendelt. -
citkar
addikt
válasz
bodnarzoltan #3 üzenetére
Jön az, de hát valamikor későn frissítik, a lényeg, hogy közeledik
Én meg a facebook oldalán követem, mikor jön a 900-as, de még nincs konkrétum :/
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest