Hirdetés

Aktív témák

• repvez

addikt

válasz hermandani #31323 üzenetére

meg lehet probálni egy emaillel az NHH felé.
    Én mikor régebben a internet hajnalán az invitel csinált egy reklámot, hogy most mindenkinek akinek van vezetékes telefonja annak tudnak internetet biztositani, ha jol tudom ez akkor 2mbit volt .

Én is bementem a szolgáltatóhot, hogy akkor szeretném bekottetni, mondtam a cimet, mondja, hogy oda még nincs kiépitve a rendszer, de mondom, hát azt mondták ahol van telefon ott tudnak.
    Akkor mondta, hogy kell legalább 5 ember aki a faluba szintén bekötné csak ugy érné meg neki elkezdeni, ezért egy szándéknyilatkozattal körkérdést intéztem a faluba, hogy ki akar, osszeszedtem vagy 10 embert, leadtam az invitelnél.
    teltek multak a hetek semmi, ekkor mind az invitelnek mind az NHH nak elküldtem az esetet, hogy mi a helyzet. a válaszlevél visszajött, hogy ha ezt válalták akkor teljesiteniuk kell.
    Ezzel a levéllel bemenve az invitelhez, másnap, hallom ,hogy épp beszélgetnek a infopultosok, hogy valaki feljelentette öket a hatóságnál, mikor sorra kerültem, mondtam, hogy hát én volnék az aki feljelentette öket.
    érdekes modon 1 hét mulva bent volt az internet a lakásba.

De azért nem lenne rosz ha ez most is igy mukodne a digi 1000 optikával is., mert kb 10 éve nálam is csak a 15/0,9-es csucs net van és nincs más szolgáltató akihez lehetne menni nincs alternativa

Aktív témák