Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18276 üzenetére
Kiegészítés.
A HD színes is jó, mert most nézem, hogy a FilmBox Extra HD abban van benne, de a Filmbox minicsomagban nincs.
A TV2 nekem eddig is HD volt. Az RTL HD-t azért belerakhatták volna
HBO GO helyett:
A FilmBox Live szolgáltatásról
LG Smart TV-n pedig van is hozzá applikáció:
Szóval ez is megoldva, szerintem lesz olyan jó, mint az HBO GO
Ameddig meg beaktiválják az új szolgáltatásaimat (kb 5 munkanap) kihúzom azzal.
Sőt, elérhető ugyanúgy androidos Nexus 7 táblagépre is, és LG okostelefonra is: Filmbox Live - Android Google Play
-
HoaryFox
őstag
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
royalka
őstag
válasz
Intruder2k5 #18297 üzenetére
Hát akkor 2 nap múlva jelentkezek a képpel. Nagyon köszönöm az infót
-
-
royalka
őstag
válasz
kabelmania27 #18295 üzenetére
Fogalmam sincs. Majd holnapután felszaladok és lefotózom sajna holnap meló és nem leszek itthon.. Gázok az adatok?
-
törölt tag
válasz
kigyi_23 #18289 üzenetére
Egyébként itt is mostanában lett jó világ. Anno 2002-ben VodaGPRS-el voltam kénytelen nyomulni, miközben a városban kicsivel többért Chellóztak.
2001-ben a derecskei hvcs-nek (helyi vagány csávó
) volt összefűzve két darab 64 kbps-os ISDN vonala
Itt meg vagy VodaGPRS, vagy betárcsázós 56 kbps-os net.
Megkaptam ma reggel a szórólapot is:
(#18287) GoodSpeed: Egyébként elszámoltam, mert megfeledkeztem, hogy 1 táblagép, és három okostelefon lógott a WiFi-n., viszont a ZTE ZXV10 H201L-nek vagy a négy WiFi + 1 PC + 2 STB + a telefon egyszerre sok, vagy meg fog feküdni hamarosan, mert a sebesség nagyon meg volt zuhanva, és el is ment a vonal, újra kellett indítani...
(#18293) headhunter: Ma amikor konfiguráltam be az LG LEON-t láttam, hogy már van a lépcsőházban WiFree-s WiFi is
Ja persze a T-nél is újraindult a tévé miatt a két év
-
royalka
őstag
Sziasztok. Színvilág XL van, nem rég váltottam ebbe a magasabb csomagba és nem igazán akar zökkenőmentes lenni. Az előző héten sokszor DNS problémák voltak. Most a sebesség is elég ingadozó hol jó,hol meg nagyon kaka.. Restart volt, meg kiiktattam a routert:
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #18288 üzenetére
Mondjuk ez a HD színes nem hiányzott volna az életemből, és lehet ha nem telefonban kell gyorsan dönteni - igen, azért nem azt csináltam, hogy majd visszahívom, mert a 1288-on az ügyintéző hölgy zöldségeket beszélt, és kerek perec azt mondta, hogy hűségidő lejártáig nem válthatok (közben arról volt szó, hogy csak azért nem, mert olcsóbb a 100-as csomag mint a 60-as, és pláne nem azért amit Ő mondott, hogy nem bírja a "vonal") tehát őrültem, hogy kaptam egy olyan ügyintézőt a 1443-as számon aki képben volt - akkor inkább választottam volna helyette akár a Kaspersky Invitel védelmét táblagépre. A frankó persze az HBO Max Pack lett volna 1345 Ft-ért havonta, de megint rákérdeztem a több mint 4K-s ár változatlan, hát azt inkább nem... Az HBO GO-t is nézem most az ingyenes időszakban, a képminőségre nincs panasz, de elég sok olyan film van, ami 5 alatt IMDB jellemzően 3-4,4 között ingadozik... na most ez elmegy egy film+-nál (ott sem nézem), itt meg csak azért, mert most korlátolt ideig nézhető ingyen
Ami a mai beszélgetésünket illeti, megjegyzem,hogy valami HD opciót akart előbb nekem adni, ami viszont érdekes volt, hogy egyrészt nem találok ilyet az Invitel oldalán, másrészt nem HD csatornákat tartalmaz, hanem számítógépes hibaelhárítást havi 800 K-ért, és elsőnek ezt akarták rám akasztani, de szuper-szervizt inkább nem kértem
Ja igen... még valami, eredetileg az egyik ok az volt az Invitelhez való váltáson - igaz többedleges volt - hogy olcsóbb lesz a havidíj. Nos ami azt illeti, annyi szolgáltatásom van már tőlük, hogy a hölgy alig bírta felsorolni, és vagy kétszer is elmondta nehogy valamit kihagyjon... a lényeg: A T-nek olyan 17-20K-t fizettem havonta, 20-as VDSL2-ért, + Hoppá, + SAT TV Családi + minicsomagok.
Az Invitelnek csomag extra 100 Mbps-os Internet 11490 Ft + 0 Ft STB + 2 db CA modul + Start Max + Mobil 15 opció + 3 Generáció + HD mindentudó + HD színes + Filmbox (ez utóbbi szerintem elég jó csomag a két új közül) = 18210 Ft / hó
Plusz majd még a mobiltelefon beszélgetések, amit nem én fizetek
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27 #18288 üzenetére
Na és az a nem mindegy, hogy mennyiért rendelik azt a 10-es netet....
-
-
törölt tag
válasz
kigyi_23 #18277 üzenetére
A lakótelepen most néztem, azért mi is el vagyunk "kényeztetve" :
2 SD Stream megy + 1 PC, és két telefon lóg a WiFi-n
Erre az IPTV-re adták az LG 32LF632V FHD-s tévétÉrthető a ragaszkodás ugye ?
Mellesleg az itthoniak igényeit kielégíti, az IPTV SD minőségben szép.
Várható volt, hogy az Invitel, lépni fog -
M@Db0Y
senior tag
válasz
kigyi_23 #18283 üzenetére
Elhiszem ,hogy van olyan terület ahol nézhetetlen azért mondom, hogy területfüggő. Engem már ismernek a szerelők és felénk sosincs baj mert ha valami probléma van a jellel egyből kijönnek javítani mert tudják ,hogy 1 nap után úgyis bejelentem
És hozzáteszem ,hogy itt király arcok a szerelők és hamar megoldják a helyi problémákat. -
kabelmania27
félisten
válasz
kigyi_23 #18280 üzenetére
Invitelnél szerencsére sima kábelmodemet adnak így az ember azt köt mögé ami akar nem kell brige módért könyörögni.
Igen látszik a leterhelés, környéken többen előfizetettek és a nodra bekapcsolt két ds freki kevés, jelenleg még a frekiváltás megoldja a problémát, de előbb-utóbb mindkettő befog dugulni, hárombetűshöz hasonlóan minden nodeot külön d3 cmts-re kellene kötni e 8ds és 5us frekivel független hogy kiadják-e a 100-as csomagot. -
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27 #18279 üzenetére
Bizony lassan az előfizetők nagy részének legalább 10-es csomagja van ami már itt is leterheli a rendszert. Igény lenne gyorsabb netre, de a szolgáltatás ugye megint csak késik. 30-as Netet a T adna, de csak DSL-en na arra én nem megyek vissza önszántamból. VDSL2-re esetleg, de csak fejlesztenek kábelneten végre és akkor nem lesz ilyen kényszer. És igen a kábeltv minősége... Analógot nézni 2015 végén kényszerből.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kigyi_23 #18277 üzenetére
Egyetértek, docsis2 cmts-eket már le kellene cserélni, egyre gyakrabban kell csúcsidőben ds frekit váltani, mert annyira leesik a sebesség és megnő a ping, miközben a feltöltéssel nincs gond.
Koax terület többségén nincs d3 és dvb-c, ahol nincs más ktv cég addig nincsenek rákényszerülve a fejlesztésre... -
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18275 üzenetére
28 perc 35 másodperces telefonbeszélgetésembe került, de megérte!
1. Az Intek HD-C63CX STB lett az első egység azaz 0 Ft/hó
2.
A csomagom 11990 Ft-ról 11490 Ft-ra változott.
A sebességem 60 Mbps-ról 100 Mbps-ra!
Viszont hűségidőn belül nem válthattam volna olyan csomagra ami kevesebbe kerül mint amennyi a jelenlegi, így azt hogy az elsődleges egységemet CA modulról STB-ra állították keletkezett egyszer 990 Ft helyett 490, azaz 500 Ft különbségem, valamint még 500 Ft a csomag miatt így kénytelen voltam rendelni két minicsomagot, hogy a váltás megtörténhessen:
Az egyik:
A másik:
Elvileg 5 napon belül fogok tudni 100 Mbps-mal Internetezni. Ez így megéri kategória szerintem.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18273 üzenetére
Felhívtam a 1288-at, és megkérdeztem, hogy válthatok e 100-asra, azt mondja a TV miatt nem (LOL több van a 100-as csomagban), mert nem bírná el a 100-at ennyi adóval, mivel mennek a STB-ok, mondom nem IPTV, és csak egy STB van a többi CA modul... illetve egyébként is 2017-ig hűségidőm van
Szerk: Most a 1443-as számot hívom, ott azt mondják éppen, hogy elvileg lehetséges, szóval már haladás, éppen hívásban vagyok...
-
válasz
taki01 #18272 üzenetére
Ez még akár igaz is lehet, ugyanis a VDSL előnye sokkal kisebb távolságon élvezhető, mint amennyin az ADSL2+ működik, vagyis ha a teljes ADSL-el lefedett területen elérhetővé akarják tenni a VDSL-t, akkor több DSLAM-ot kell letenni, azokat közelebb kell vinni az előfizetőkhöz, ás ehhez ugyebár optikázni kell.
-
törölt tag
Alakul fejlesztés, ha belépek az Invitel oldalára még külön ajánlatuk nincs a számomra.
Viszont amennyiben csak a címemet írom be, akkor megjelenik a 100 Mbps-os csomag:
-
tbw
aktív tag
válasz
#41133696 #18254 üzenetére
Persze, kihelyezett DSLAM itt tuti nem lesz, az utcában a nagyobbrész még a 30-as netet sem használja ki.
Majd reménykedem, hogy egyszer a UPC továbbfejleszti hálózatát errefelé, mert a következő faluban már van optikai netjük.
Nem tudom, hogy az Invitel mikor fogja erre hozni egyáltalán az optikát ha hozza.... -
PhoenixSzG
tag
Sziasztok!
Digitális kábeltévéhez milyen beltérit adnak újonnan? Azt írják az oldalukon, hogy felvevős, viszont nem tiszta, hogy HDD-s vagy nekem kell USB-n rákötni HDD-t/pendrive-ot? Illetve van-e lehetőség felvétel közben másik csatorna nézésére?
Köszi! -
törölt tag
-
taki01
őstag
Ma kötöttem anyumnak egy új adsl netet a meglévő mellé mert a mostani nem tudja kielégíteni a meglévő igényeinket. Ebben az a vicc hogy nem tudtam újabb 10Mb/0,5/Mb-es netet kötni mert közlik hogy csak 2000m-ig adják. Mondom az ügyintézőnek hogy nekem most 10Mbit/0,5Mbit-es van erre mondta hogy ő látja de nem engedi a rendszer hogy erre előfizessek. Így maradt 5Mb/0,5Mb-es csomag.
-
törölt tag
-
smiti
veterán
válasz
kabelmania27 #18252 üzenetére
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18254 üzenetére
Persze az az anyagilag lényegesen erősebb brigádnak sem éri meg mindenhol, hiszen elég drága móka egy ilyen lehelyezése önmagában is, és vannak még olyan speciális körülmények is, mint árérzékeny felhasználói tömegek, akiknek ha választani kell, hogy 60-70 Mbps és csak csomagban 12 K-ért, vagy 30 Mbps 3K-ért egyedüli szolgáltatásként, akkor az utóbbit választják - Magyarországon ez a helyzet a jellemző -, illetve konkurencia által gyengén vagy egyáltalán nem lefedett régiók, ahol nincs mire váltani - igaz ott a 30 Mbps is drágább, és még az is lehet bőven, hogy annak is csak a töredéke érhető el sebességben -, tehát idehaza nem nagyon fogják ezt szórni.
-
törölt tag
Kihelyezett DSLAM is elég lenne.
Egyébként a másik szolgáltatónál is így van, nekem sem adták ki a 27 Mbps-ot, amit még éppen bírt volna a vonal, mert a 30-at nem érte volna el, ami ugye az L-hez kellett volna. -
tbw
aktív tag
Én kértem annó mikor behozták a VDSL 30-ast ezt a dupla sávszél opciót.
Meg is emelték 70/9-re.
Jó is volt, de egyszercsak elkezdett desycolni, meg droppolni.
Aztán kimérték, hogy pont azon a határon lakok távolságilag 650m a DSLAM-tól, amit már a vonal nem bír el.
Sajna ide már optika kellene, hogy ez stabilan mehessen.
Sajna ennek a VDSL2-nek gyorsan esik a sebessége a távolság függvényében.
Ahhoz hogy itt nálam legyen 60 mbit valami 73 mbittel kellett volna küldeni, de a vonal csak 70.3-at tudott.
Kértem őket, hogy akkor lőjék be lejjebb nekem jó ha itt nem 70 mbit van csak pont 60, de azt mondták, hogy nekik fix értékeik vannak. -
smiti
veterán
Bakker, most nézem, hogy a lényeget lehagytam. Igen, szemcsés és erőteljesen kásás a kép. De most nézegetem végig a csatornákat, mióta szétszedtem és újból összeraktam, már nem minden csatornának rossz a képe. A SuperTV2 a legrosszabb a jelen állás szerint. Az M1 érdekes mód kristály tiszta.
-
kabdzsi
tag
A hideg idő úgy látszik, hogy megtette a hatását.
-
smiti
veterán
válasz
Gubek-Einste #18247 üzenetére
Újraindítottam, a nullás érték eltűnt.
(#18248) kabelmania27 - Igen, ezt tudom, hogy 4-es elosztó kellene, de én abban szerettem volna segítséget, hogy pontosan melyiket érdemes megvenni és honnan.
Ezt néztem, de nem tudom megfelelő minőségű-e.Azt látom, hogy nem sárga és az ajánlott 5-1000MHz-ig van, de ezenkívül jó-e azt nem tudom.
-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Invitel analóg kábel TV előfizető vagyok, és az utóbbi időben kritikán aluli lett a csatornák minősége.
Azt már kiszűrtem, hogy a jel elosztó nincs a helyzet magaslatán ezért szeretném lecserélni.
Nem fillérekből akarnám megúszni, jó lenne ha élvezhető lenne a képminőség.Jelenleg egy ilyen elosztóba érkezik a kábel TV koax kábele:
Ha szükséges veszek akár szűrőt is csak végre jó legyen minden. Amire szükségem lenne még: A bejövő TV jelet 4 helységbe juttatom el, ehhez keresnék megfelelő minőségű elosztót is, a legjobb az lenne, ha minden egy helyen elérhető lenne, hogy ne kelljen már többszörös szállítási díjat fizetnem.
-
válasz
kabelmania27 #18234 üzenetére
Kitisztult a vonal:
(#18241) wagi Koszonom!
-
kabelmania27
félisten
válasz
headhunter #18240 üzenetére
Rendben vannak az értékek.
-
headhunter
addikt
-
wagi
senior tag
Nálam 7-es a ping
-
csurenzoo
aktív tag
Úgy néz ki megoldották a délutáni/esti packet loss problémát. 2 hónap alatt sikerült
. Végre működik megint minden, ahogy kell. Na de vajon meddig ?
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
btz
addikt
Azt nem értem hogy vdslnél mért nem mernek nagyobb feltöltést kiadni? Látszik hogy a vonala akár 50 megabit feltöltést is vinne. De másik szolgáltató sem ereszti el magát a vdsl2 feltöltés növelés ügyében.
Technikai háttere lehet vagy csak üzleti? -
kabelmania27
félisten
válasz
PainKiller13 #18232 üzenetére
Kábelneten a pink kevesebb.
Lauda: Lehet most zajosabb a vonal. -
válasz
kabelmania27 #18231 üzenetére
Erdekes a fec errors milyen magas, nulla szokott lenni.
-------------------------
(#18232) PainKiller13 Nekem adsl-nel 14-16 kozott szokott lenni.
-
PainKiller13
őstag
válasz
kabelmania27 #18231 üzenetére
-
poffsoft
veterán
válasz
Intruder2k5 #18228 üzenetére
bizony, és a default jelszóval enyhén gyenge a védelem wan felől is így...
pedig van benne "érzékeny adat"másrészt, ha user elfelejtette, akkor a szerelő resetelje vissza factoryba...
plusz ne' adj isten, superuser login ilyen esetekre a szervíznek.
A thomson 360(ZTE elődje) ilyen volt, user és superuser login.
a számítástechnika nem ördögtől való dolog (pedig nem is értek hozzá) -
törölt tag
Na frissült a kínálat:
https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/onnek_ajanljuk/kedvezmenyes_tablet
-
Azért ez nem ilyen egyértelmű helyzet, mert pl. akkor az előfizető joggal mondhatja, hogy adjanak egy modemet a HGW helyett, rákötöm a saját routerem, és akkor nem fogok benne nyúlkálni. De addig... WiFi jelszót kell változtatni, adott esetben csatornát kell változtatni, portot nyitni, stb.
-
laszlo168
senior tag
Még egy ilyen szarrágó társaság nincs mint ezek, felhivom őket nagy nehezen, aztán beszélgetés közben leteszik még a telefont is, ha nem tudják mi a hiba, inkább nem is válaszolnak.
-
PitLee
őstag
válasz
taki01 #18216 üzenetére
Köszönöm, köszönöm a belépő user/1234 volt
link
Egy rossz minőségű kép, mert egy picit felszaladt a pumpamivel a csomagbővítésnél a szolgálató, mint most kiderült törölhette az egyik email címet amin nem egy levél volt hivatali intézményektől, nice, tudom lementhettem volna és nem is kellet volna megadni szolgáltatós emailt, de jó 10 évvel ezelőtt még puppom sem volt ilyenekről és gondoltam ott "biztonságban" vannak, mert a szolgáltató backup szervere visszaállítja ha gond lett volna ellentétben ha otthon dől össze a rendszer és helló...
-
PitLee
őstag
válasz
#41133696 #18212 üzenetére
Megpróbáltam sajnos nem jó, van esély az ip cím kiderítésére? pl Angry ip scanner ?
Vagy valami újraindítási procedúra kell hozzá (a Thomson-hoz nem kellet csak bedug ip beír és nézeget)
Reset-elni nem szeretném mégmert kíváncsi vagyok a bridge config-ra amit feltolt a szerelő, bár gyorsan csinálta egy kicsi "laptop"-on, de az íp cím a 192.168.1.1 rémlik, de a config-al lehet felül írta ?
A vége az lesz veszek egy D-linket tényleg...
Ui: a ZTE mint modem működik, és van egy Tplink router, de ezt lehúzom és közvetlen csak a modem van a gépen amikor próbálkozom. -
PitLee
őstag
A super ZTE zxhn h108L modemet közvetlen a gépre kapcsolva sem érem el a 192.168.1.1 ip címen a böngészőből nem jól tudom a címet vagy más egyéb ?
-
kigyi_23
addikt
válasz
Intruder2k5 #18207 üzenetére
Ahha persze, az elmúlt 10 évből 2 alkalommal írta alá az előfizető...
-
Zimi91
tag
válasz
kigyi_23 #18206 üzenetére
Én tudtam volna dobbantani, mert az egyik helyen ahol 80%-ban élek van T, de persze olyan szerencsém van, hogy nem tudják behúzni a kábelt, így buktam...
Hálisten azóta az Invitel is fejlesztett, pinget leszámítva most (kopp-kopp) jó a net.
Úgyhogy most 2 évet aláírtam, utána valószínű költözés lesz, aztán megoldódik a helyzet.
Másik helyre meg remélem jövőre jön a T, ott csak az van.
-
-
kigyi_23
addikt
válasz
Zimi91 #18205 üzenetére
Még van 10 hónapom az invitelnél, mert persze én már dobtam volna a hűséget, de volt aki aláírta az újabb 1 évet a családból hát én már csak a végeredménnyel szembesültem. Most van hűség még 10 hónapig tehát ráérnek
Annyit meg csak nem csúsznak ráadásul az Invitel már 4 hónapja késik a fejlesztéssel, mert ők a nyárra megígérték na abból sem lett aztán semmi.
-
Zimi91
tag
válasz
kigyi_23 #18196 üzenetére
"Mit lép a T" - ezt arra érted, hogy "2015 év végéig elvisszük" blablabla? Ha Igen, akkor nem fog mindenhova eljutni, akik a honlapon szerepelnek, sőt.
Kivitelezők eléggé belebuktak a dologba, nem tudják tartani az ütemet. Amúgy, ha láttad már, hogy kábeleznek a településeden, akkor hamarosan lesz, ha semmi mozgolódás nincs, akkor 3-4 hónapig ne számíts rá, és ez a minimum.
-
Orlin
addikt
válasz
grabber #18198 üzenetére
Majd akkor,ha a Digi behúzza!
Sajnos nálunk is a 15-20 éves hálózaton zakatol a net.Negyed annyi sebesség mint más szolgáltatóknál és dupla annyi pénzért.A dolgot igazán széppé teszi,hogy van nálunk egy vidéki kábel szolgáltató aki adna netet is ,de 50 Gb után bekorlátoznak.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest