Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kihúztam az alapszámláról az összes EUR-t, mert eleve azért utaltam csak be a forintot, hogy ott váltsam át. Kiutalásnál rányomtam, hogy minden EUR-t kiveszek, amit lehet. Egyrészt nem ajánlotta fel az összes EUR-t, ami a számlán volt (nem értem miért), valamint van még ott pár ezer forint is. Mégis, kérte, hogy hagyjak ott 10 eurt, a költségekért.
De hát eleve maradt is, meg hát van még ott forint is...Szóval mondtam neki, hogy fizessen ki mindent. Utána jött egy kérdés, hogy írjam meg az okulásukra, hogy miért zárom le az IBKR számlát, miért cash-out-olok... Mi van? Ott van 4 TBSZ-em egy csomó pénzzel, nem zárom le... Elég parások

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest