Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
üdv!
Neten van valahol valami gyorstalpaló arról, hogy lehet részvényeket venni, és eladni a bróker felületén?
A vételről már találtam, de pl olyat lehet, hogy én forintban adom meg milyen értékben szeretnék vásárolni? Vagy ha nem, hol tudom átállítani hogy usd, vagy eur ban mutassa mennyi pénz van a számlán?
Eladásnál, hogy lehet a legegyszerűbben eladni egy adott részvényből az összeset?
Illetve ha van bármilyen magyar nyelvű videó,leírás arról ,hogyan is lehet eligazodni a felületen, ne tartsátok magatokban.
(Csak etf eket szeretnék adni-venni, semmi etrxa ,de lightyear után nekem ez a felület elég káosz eddig.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gitáros topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)