Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulrik
tag
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a témában, ma reggeltem IB-re.Lenne pár kérdésem, ami nem teljesen világos.
Base currency: itt forintot adtam meg, de ha dollárt vagy eurót utalok be ide (főszámlára), majd át a TBSZ-re azt devizanemenként külön vezeti? Vagy hogy tudom követni mennyi dollárom, mennyi euróm és mennyi forintom van? Azt tudom, hogy a TBSZ számlán mindent forintosít az adószabályok miatt, de ha jól tudom az csak kimutatásban forint.
Másik kérdés: Revoluton keresztül utalt be már vki pénzt? Mert ugye ott bizonyos előfizetői díjért korlátlanul lehet devizát váltani ingyen. Az elgondolásom, hogy beutalok ide egy nagyobb összeget átváltom ingyen majd tovább IB-re és ott már nem kell váltanom dollárt vagy eurót. Csak úgy hallottam, nem nagyon szeretik ezek a cégek az ilyen nagyobb összegek ki-be utalását, mert a devizaváltás adóköteles állítólag
. Kérdés, hogy mondjuk egy 2-3 milliós utalás át tud e menni ezeken a rendszereken anélkül, hogy rákérdeznének ennek eredetére. Vkinek van ilyen tapasztalata?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Pajac: Átlátszó fém
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Peugeot, Citroën topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest