Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulrik
tag
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a témában, ma reggeltem IB-re.Lenne pár kérdésem, ami nem teljesen világos.
Base currency: itt forintot adtam meg, de ha dollárt vagy eurót utalok be ide (főszámlára), majd át a TBSZ-re azt devizanemenként külön vezeti? Vagy hogy tudom követni mennyi dollárom, mennyi euróm és mennyi forintom van? Azt tudom, hogy a TBSZ számlán mindent forintosít az adószabályok miatt, de ha jól tudom az csak kimutatásban forint.
Másik kérdés: Revoluton keresztül utalt be már vki pénzt? Mert ugye ott bizonyos előfizetői díjért korlátlanul lehet devizát váltani ingyen. Az elgondolásom, hogy beutalok ide egy nagyobb összeget átváltom ingyen majd tovább IB-re és ott már nem kell váltanom dollárt vagy eurót. Csak úgy hallottam, nem nagyon szeretik ezek a cégek az ilyen nagyobb összegek ki-be utalását, mert a devizaváltás adóköteles állítólag
. Kérdés, hogy mondjuk egy 2-3 milliós utalás át tud e menni ezeken a rendszereken anélkül, hogy rákérdeznének ennek eredetére. Vkinek van ilyen tapasztalata?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fogyjunk le!
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Kérdés, hogy mondjuk egy 2-3 milliós utalás át tud e menni ezeken a rendszereken anélkül, hogy rákérdeznének ennek eredetére. Vkinek van ilyen tapasztalata?