Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulrik
tag
Sziasztok,
Teljesen új vagyok a témában, ma reggeltem IB-re.Lenne pár kérdésem, ami nem teljesen világos.
Base currency: itt forintot adtam meg, de ha dollárt vagy eurót utalok be ide (főszámlára), majd át a TBSZ-re azt devizanemenként külön vezeti? Vagy hogy tudom követni mennyi dollárom, mennyi euróm és mennyi forintom van? Azt tudom, hogy a TBSZ számlán mindent forintosít az adószabályok miatt, de ha jól tudom az csak kimutatásban forint.
Másik kérdés: Revoluton keresztül utalt be már vki pénzt? Mert ugye ott bizonyos előfizetői díjért korlátlanul lehet devizát váltani ingyen. Az elgondolásom, hogy beutalok ide egy nagyobb összeget átváltom ingyen majd tovább IB-re és ott már nem kell váltanom dollárt vagy eurót. Csak úgy hallottam, nem nagyon szeretik ezek a cégek az ilyen nagyobb összegek ki-be utalását, mert a devizaváltás adóköteles állítólag
. Kérdés, hogy mondjuk egy 2-3 milliós utalás át tud e menni ezeken a rendszereken anélkül, hogy rákérdeznének ennek eredetére. Vkinek van ilyen tapasztalata?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- Unihertz Titan 2, QWERTY billentyűzet, Android 15 - ÚJ!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Kérdés, hogy mondjuk egy 2-3 milliós utalás át tud e menni ezeken a rendszereken anélkül, hogy rákérdeznének ennek eredetére. Vkinek van ilyen tapasztalata?