- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
válasz
hahakocka #662 üzenetére
Driver problemák 2019 es Adrenalin driverre újítás után nekem 1 se volt bocsánat 1 db volt 5.5 év alatt
akkor te szerencsés vagy
nem akarom szétspammelni ezzel a topicot de 7900xt-t úgy vettem meg anno, hogy csak találgatós topicban mondogatták hogy majd meglesz csinálva a többmonitoros fogyasztás, és tényleg hónapokig kellett várni hogy 2 monitorral 80-120W helyett 40W körül fogyasszon a kártya idle. és ez nem megjelenés, fél évvel megjelenés után vettem. eljutottam oda hogy mielőtt frissítek én már megnézem a release notes-ban a Known Issues-t. ami szintén bugos, nem tudják driverben belinkelni hogy jó oldalra mutasson. miért nem lehet a 24.12.1-re vinni egyből a 'Processors & Graphics Support Knowledge Base' főoldal helyett?
ezzel nem azt mondom, hogy annyira rossz, mert akkor már lecseréltem volna a kártyát, de azért kicsit másodosztályú érzés a szoftver minősége.intelnél ezidő alatt egy alfa állapotú driverből egy átlagos minőségűt csináltak ami nv és amd mellett versenyképes.
-
bitblueduck
senior tag
válasz
hahakocka #660 üzenetére
Ennél sokkal jobb hír nem is lehetne vga terén. Hatha Lisa Su is észbekap és szétcsap a saját részlegén. 2 gen alatt lett rendes driver meg alsó szegmensben versenyképes termék. És ami a legfontosabb hogy olcsóbban. Ha 7900xt-ről lenne felfelé intel opció még lehet meg is fontolnám. Mostani karim is kicsit protest vásárlás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest