- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitblueduck
senior tag
lehet professzionális kártya lesz belőle: [https://videocardz.com/newz/intel-preparing-arc-pro-battlemage-gpu-with-24gb-memoryk]
-
bitblueduck
senior tag
válasz
hahakocka #662 üzenetére
Driver problemák 2019 es Adrenalin driverre újítás után nekem 1 se volt bocsánat 1 db volt 5.5 év alatt
akkor te szerencsés vagy
nem akarom szétspammelni ezzel a topicot de 7900xt-t úgy vettem meg anno, hogy csak találgatós topicban mondogatták hogy majd meglesz csinálva a többmonitoros fogyasztás, és tényleg hónapokig kellett várni hogy 2 monitorral 80-120W helyett 40W körül fogyasszon a kártya idle. és ez nem megjelenés, fél évvel megjelenés után vettem. eljutottam oda hogy mielőtt frissítek én már megnézem a release notes-ban a Known Issues-t. ami szintén bugos, nem tudják driverben belinkelni hogy jó oldalra mutasson. miért nem lehet a 24.12.1-re vinni egyből a 'Processors & Graphics Support Knowledge Base' főoldal helyett?
ezzel nem azt mondom, hogy annyira rossz, mert akkor már lecseréltem volna a kártyát, de azért kicsit másodosztályú érzés a szoftver minősége.intelnél ezidő alatt egy alfa állapotú driverből egy átlagos minőségűt csináltak ami nv és amd mellett versenyképes.
-
bitblueduck
senior tag
válasz
hahakocka #660 üzenetére
Ennél sokkal jobb hír nem is lehetne vga terén. Hatha Lisa Su is észbekap és szétcsap a saját részlegén. 2 gen alatt lett rendes driver meg alsó szegmensben versenyképes termék. És ami a legfontosabb hogy olcsóbban. Ha 7900xt-ről lenne felfelé intel opció még lehet meg is fontolnám. Mostani karim is kicsit protest vásárlás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest