- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Nem hinném, hogy az intel a cég jelenlegi állapota alapján jelentős diszkont áron adná majd a gpu-it. Talán max 5-10% ár diszkontra számítok, egy azonos sebességű nv kártyához képest. Természetesen lehetséges, hogy bizonyos workload-ok tekintetében pl compute, vagy akármi más, ez a szám jobb is lehet, így olyan célra jobban megérheti majd.
-
huskydog17
addikt
TSMC elkezdte a Lunar Lake tömeggyártását. Ugyan ez notebook szegmensbe érkezik, viszont ezek lesznek az első termékek Xe2 IGP-vel, azaz ezekben fogjuk először látni a Battlemage architektúrát működés közben (egész pontosan az LPG variáns). Értelemszerűen ezek ugye IGP-k lesznek, amiből nem lehet egyenesen következtetni a majd érkező dVGA-k teljesítményére, azaz dVGA fronton még semmi hír nincs.
(Az asztali vonalra érkező Arrow lake az első generációs Xe arch-ot fogja kapni.) -
gV
őstag
sajna a helyzet az, hogy nem bánom. pár napja ránéztem az A770 árára és megdöbbentem, hogy drágább mint a 4060. így semmi értelme, hogy az Intel is gyárt VGA-t. rossz a fogyasztása neki való felbontáson (1080p) lassabb, XeSS gyengébb. az igaz nem néztem meg máshol is ilyen rossza az ára.
-
paprobert
őstag
Egy tegnapi videóban, fél mondatban a Gamers Nexus elhintette, hogy egy novemberben kijövő termék nevének eredettörténetére egy külön videót fognak szentelni.
Valószínűleg a Battlemage-re utalhattak. Azaz a GN szerint jön, és ők amúgy is kommunikációban vannak az Inteles Tom Petersennel.
-
devast
addikt
-
huskydog17
addikt
Egyelőre még semmit nem tudni, mindössze reménykedni lehet benne. Szerintem az RTX 4070S a legoptimistább forgatókönyv, ahhoz szinte duplázni kéne az A770 tempóját, ami nem kis feladat és még a másik két tapasztalt cég is nagyon ritkán közelítette/lépte meg ezt, így én inkább a sima, azaz a non super RTX 4070-re tippelnék, hogy az nagy valószínűséggel meglesz, szerintem 65-70%-ot tud majd hozni az Intel, legalábbis nagyon meglepődnék ha nem, továbbá az lenne a minimum, mert ha annyit sem hoznak, akkor még nagyobb lemaradásban lesznek. Na persze azért én is reménykedem, hogy duplázni tudnak és akkor hozzák a 4070S szintjét, az jó volna, csak akkor felmerül a kérdés, hogy mekkora fogyasztás és árcédula mellett. Ősszel okosabbak leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest