- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Nem hinném, hogy az intel a cég jelenlegi állapota alapján jelentős diszkont áron adná majd a gpu-it. Talán max 5-10% ár diszkontra számítok, egy azonos sebességű nv kártyához képest. Természetesen lehetséges, hogy bizonyos workload-ok tekintetében pl compute, vagy akármi más, ez a szám jobb is lehet, így olyan célra jobban megérheti majd.
-
huskydog17
addikt
TSMC elkezdte a Lunar Lake tömeggyártását. Ugyan ez notebook szegmensbe érkezik, viszont ezek lesznek az első termékek Xe2 IGP-vel, azaz ezekben fogjuk először látni a Battlemage architektúrát működés közben (egész pontosan az LPG variáns). Értelemszerűen ezek ugye IGP-k lesznek, amiből nem lehet egyenesen következtetni a majd érkező dVGA-k teljesítményére, azaz dVGA fronton még semmi hír nincs.
(Az asztali vonalra érkező Arrow lake az első generációs Xe arch-ot fogja kapni.) -
gV
őstag
sajna a helyzet az, hogy nem bánom. pár napja ránéztem az A770 árára és megdöbbentem, hogy drágább mint a 4060. így semmi értelme, hogy az Intel is gyárt VGA-t. rossz a fogyasztása neki való felbontáson (1080p) lassabb, XeSS gyengébb. az igaz nem néztem meg máshol is ilyen rossza az ára.
-
paprobert
őstag
Egy tegnapi videóban, fél mondatban a Gamers Nexus elhintette, hogy egy novemberben kijövő termék nevének eredettörténetére egy külön videót fognak szentelni.
Valószínűleg a Battlemage-re utalhattak. Azaz a GN szerint jön, és ők amúgy is kommunikációban vannak az Inteles Tom Petersennel.
-
devast
addikt
-
huskydog17
addikt
Egyelőre még semmit nem tudni, mindössze reménykedni lehet benne. Szerintem az RTX 4070S a legoptimistább forgatókönyv, ahhoz szinte duplázni kéne az A770 tempóját, ami nem kis feladat és még a másik két tapasztalt cég is nagyon ritkán közelítette/lépte meg ezt, így én inkább a sima, azaz a non super RTX 4070-re tippelnék, hogy az nagy valószínűséggel meglesz, szerintem 65-70%-ot tud majd hozni az Intel, legalábbis nagyon meglepődnék ha nem, továbbá az lenne a minimum, mert ha annyit sem hoznak, akkor még nagyobb lemaradásban lesznek. Na persze azért én is reménykedem, hogy duplázni tudnak és akkor hozzák a 4070S szintjét, az jó volna, csak akkor felmerül a kérdés, hogy mekkora fogyasztás és árcédula mellett. Ősszel okosabbak leszünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest