- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
válasz
bitblueduck #663 üzenetére
Úgy tudom azóta ezt egy új driverben javítottàk. Egyik driver vagy egyèb szoftver se tökèletes, most pl az új Geforce App lassít nem hogy segít. Ez egy speciàlis dolog az àtlag user számára. Kèt monitor a többsègre nem jellemző. De tèny ott van mèg elmaradása az Amd nek, de a drivere sokkal modernebb S user friendlybb. Nagyok sok mindent lehet úgy beâllítani, ahogy csak szeretnèd l, elèg rèszletesen.
Intel igen sokat javult de szerintem mèg elmarad a 2 nagytól. Pl règi gamek esetèn. DX 11 és gamek esetèn.
-
hahakocka
őstag
válasz
bitblueduck #661 üzenetére
Driver problemák 2019 es Adrenalin driverre újítás után nekem 1 se volt bocsánat 1 db volt 5.5 év alatt ami Windows-al volt probléma igazából újratelepítettem és jó lett. De idegesítő volt persze.
Eddig is olcsóbb volt az AMD nézd meg a 7800xt legjobb hűtéseivel mennyi és a 4070-4070 super, s azok még kevesebb vrammal is jöttek. Raszterben jobb is picivel az AMD , csak RT és DLSS jelenleg de RT-t még mindig kevesen használnak a HWU és Gamernexus szavazásainak eredményei szerint.
7900xt is erősebb volt és sokkal olcsóbb volt (pl Sapphire és Powercolor kártyák) mindig mint egy 4070 Ti s +8gb rammal. RT-DLSS persze megint nem.Igen én is örülök az Intel sikerének hátha hoz egy kis versenyt. S jók lettek ezek a kártyák a kategóriájukban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest