- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTA jobban fut 4c/8t procin, mint 4c/4t procin. Illetve jobban fut 6c/6t procin mint 4c/8t procin, ebből én arra következtetnék, hogy ha sokkal nem is, de 4 mag fölött is gyorsul.
Azon gondolkodok, hogy vannak ilyen affinitás állító programok, pl Process Lasso, be kéne neki állítani hogy a gta csak a fizikai magokon fusson, minden más meg a többin vagy nem tudom. -
-
-
-
-
-
Elengedtem... ez már csak poén volt.. bocs hogy ez nem(sem) ment most át
rasotamas! De igen, volt róla szó... bő 2 éve én is előhozakodtam vele, benne is van a lapom BIOSába is ezek az előre beállított BCLK órajelek, amik mellett vissza lenne osztva a PCIe órajele, csak hát tökre nem működik -
-
-
hmmm, igazad lehet... ebből a szempontból dupla rizikó akkor az a 2673...
Marad az eredeti terv, és holnap berendelem a 2667 v2-t...Akkor viszont ebben az esetben én kérdezném akoska07-től, hogy csak ír, vagy olvas is, hiszen egyértelműen leírtam:
tudom-tudom zéró OC lesz... ide a rozsdás bökőt, hogy ennek sem lehet majd fixálni a turbo órajelét... -
-
redXIII
senior tag
Pár hete volt fenn angol ebayen licitre egy extreme 11. Szemeztem vele sokáig, de végül nem licitáltam, addig gondolkodtam a vrm hütésen, amig lement. Utólag már megbántam, csak jó lett volna kipróbálni hogy mit tud az az elvileg 24 fázisos vrm az 1680v2-vel. Meg qrva ritka lap is.
-
Köszi az infót
kicsit beteg
egyelőre csak érdeklődtem... A héten rendelek egy 2667 V2-t...
Úgy látom ez még elég jó ár/érték arányban... tudom-tudom zéró OC lesz... ide a rozsdás bökőt, hogy ennek sem lehet majd fixálni a turbo órajelét... Legalábbis az én lapomban... De 45 rongy, és azért elég jó kis órajele van neki... Azt majd 1 év múlva visszatérünk a 1680 V2-re -
-
-
-
redXIII
senior tag
Angol ebayről vettem. 8 fizikai maggal ez már egy más kávéház. Alapon biztos hogy minden lap viszi, húzva már kell a jó vrm, vrm hütés, táp,stb. Mert valami el fog fogyni az tuti. Én is az ausztrál srác videója alapján amit belinkeltél ide, az alapján kezdtem el húzni. De itt már nem a fesz a lényeg, vrm+táp. A 8 magot ki kel szolgálni, nem is ennyi magra lett tervezve a chipset. Biztos van akinek kevesebb fesszel is megy, de ez alá a proci alá ha húzni akarod, akkor kell a /minőség/ úgymond.
-
redXIII
senior tag
Pont emiatt keresek másik tápot. ocz fatal1ty champion 750w, nem egy mai darab
. 4ág/18amper-re van szétválasztva áganként a 18 amper. 3dmark, cinebench nincs probléma. De játéknál már alapfeszen is lekapcsol, azt hittem hogy szar az alaplap, de volt még egy másik ocz 650es táp, aminek a 12 amperes ága nincs szétosztva, és azzal már nincs gond. Ha jó 1366os alaplapot akarsz, akkor próbálj beszerezni egy rampage III extremet. Meg fog változni a véleményed hogy milyen a jó alaplap.
-
jokeph
nagyúr
-
-
Emléxem, hogy egyszer már lyukra futottam Xeonnal... jól kitárgyaltuk biza
de úgy rémlett, hogy annál a procinál legalább a Turbo órajelet tudtam fixálni a 6 magra... Most is ez lett volna az elképzelés.... benéztem... Marad az alap órajel.. .mindegy, 3,6GHz-et számoltam maximum, helyette marad 3GHZ... 20% minusz.. cserébe 8 mag.. jó ez így egyelőre
jokeph
NEked meg köszönöm a felhomályosítástszerk:
Ehh, jól emlékeztem:
De nekem sikerült a 2620as xeo,t is húzni bclk-val.... 105ig... Meg a szorzót is tudtam fixálni a turbo maximális értékén, így kijött a 2405MHz...
Szóval esdig hajszál pontosan úgy viselkedik/viselkedett mint egy lockos bármilyen processzor...
-->Ez azért kibaxás, hogy ami ment Sandy Bridge-vel, az itt már Ivy Bridge-vel nem megy... vagy én nem tudom miért nem... -
-
-
aty-73
aktív tag
A hozzászólásom nem csak neked szólt vagy szól. Sosem voltam "józan eszű" és nem is akarok azzá válni!!! Köszönöm az ajánlásodat, de nem ismerem ezt a pénznemet és nem tudom milyen értéket képvisel. ebay-on is van, onnan sűrűn rendelek, ezt az ódalt meg nem ismerem.
ui.: Olvastam mit írtál a hozzászólásod utolsó felében.
Peace
-
aty-73
aktív tag
Kedves vagy!
Köszönöm az "utolsó" kísérletet, de nem kell ÁjeMDé!!!
Nem pálya nálam a hulladék gyűjtés, nem az a cél, hogy minél több kacat legyen a házban.
A 2011-es platfom-om is azért építettem/építem, hogy életem végéig velem legyen, meg azért sem, hogy leváltsam, holmi ÁjeMDé-re.
Egy 775-ös platformom eladtam, amit nagyon megbántam.
Az ÁjeMDé-ket nem bántam, kihajítottam a szemétre!!!"fej-fej mellett" elmélet
Most akkor, ha veszek egy 60k-s CPU-t, akkor harmad áron megvagyok, mint ha építek egy új ÁjeMDé valamit.
Nem vagyok fogtechnikus, behumott szemmel fizetem akár az 500 ájrós RAM-ot vagy bármilyen alkatrészt, és ha már kiadok pízt, az legyen olyan amit én megelégedettséggel használok és élvezek (ezt az ÁjeMDé elbukta).
Nem vagyok áramgazdász, még mielőtt valaki a fogyasztással jönne!
Peace!(#5522) akoska07
Feltörtek mint a talajvíz!
(#5524) rasotamas
Nekem a több mag pont, ami köll!!!
-
jokeph
nagyúr
Bírom nagyon, nagy arc a csóka.
A 3 CPU közül itt az R7 2700X a befutó, amiértre egyszerű a válasz:
Minimális OC van rajta (igazából alig tud kevesebbet, ha PBO+XFR-el van használva, azaz AUTO-n szabályozza magát a CPU). Az i9-9900k valszeg válogatott példány lehet, ha bírja a rendert fix 5 GHZ-en, all-core+HT.
Azért a 3,0@4,6 GHZ igen combos OC az E5-1680v2-nek.Kár, hogy nincs egy "alapon" lefuttatott teszt.
Illetve itt még a hőfokok alakulhatnak érdekesen (CPU, VRM).ITT egy kis érdekesség. 6:00-nál ott a kínai lapom.
-
jokeph
nagyúr
Kerek-perec megmondom én néked:
Az E5-1650v2-őt kerek 25k-ért vettem postával, ez szerintem abszolút jó ár volt érte, szépen megy a kínai lapomban a 4*4 GB filléres REG ECC ramokkal 240 GB-os NVMe SSD-vel megtámogatva, a lap volt 33k a ramok meg 14k, ez egy relatív gazdaságosra sikerült mégis elég erős konfig (melóhelyes gépnek készült). Az E5-1680v2-ért nagyon max ennek fényében 40k-t adnék, mert nekem nem ér meg többet.
Ehhez képest nem nagyon láttam 60k alatt, de vannak egészen vad 80k-s ajánlatok is.
Amiért nekem ennyit érne:
Ez szerintem elég beszédes viszony. Az R5 3600X-et 80k-ért vettem vadiújan garanciával.
Eredetileg 9700K lett volna a minimum cél, de számomra egyszerűen tékozlás lett volna a 120k+ lovét ellocsolni rá. -
aty-73
aktív tag
Köszönöm az ajánlástodat, de ezt a gépet sem azért építem, hogy bármit is eladjak belőle. Sajnos így van! A műtétem előtt vettem meg a BF5-öt korai hozzáférésben. Akkor használtam utoljára, pontosan 2018 december elsején. Azóta le van támasztva. Munkára és játékra van, ezért nem para, ha nem használom, van még bőven itt masina. Megpakolom amivel lehet, oszt annyi. Kap még egy kit RAM-ot. Kap majd valami sokmagvas CPU-t.
Stb. Elhasználgatom öregesen. Megvan hozzá az EK mono blokk és a hangkártya is.ui.: A tudat az ami boldogít, hogy van nekem.
-
-
-
-
jokeph
nagyúr
5321-es HSZ-ben írtam, hogy hogyan lehet összehozni 6 modullal a Quad-channelt (nem álmodtam, gyártói leírás, Asus P9X79-es lapé, igaz itt a modulok méreteire nem térnek ki).
Hajlok arra, hogy elhiggyem egyébként, meg is írom hogy miért:
s775-ös lapban sikerült produkálnom a dual-channelt 5 GB DDR2 800-as rammal.
Méghozzá úgy, hogy a 2 GB-os modult ment az 1-es slotba (nevezzük A1-nek) a maradék 3 slotba pedig 1 GB-os modulok kerültek (A2,B1,B2 a rend kedvéért). -
-
Amúgy a win telepités tényleg nem tart sokáig, az adatok mentése tart sokáig, az asszony mindent az asztalra tesz, családi fotókat, még hivatalos iratokat is. A kurva receptek könyvjelzőjét is képes a böngészőbe a főoldalra a facebook mellé kirakni aztán csúszik minden a picsába, pedig van receptek könyvjelzőmappa.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest