Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Igazából (tekintve a mobil proci árakat) inkább elméleti szintű a kérdésem. Legalábbis bolti proci biztos nem kerülne bele, csak ha valahonnan olcsóbban tudok szerezni.
Igazából az alaplap váltást szeretném elkerülni (mert a windows licenszet sajnos már ehhez kötik, és nincs kedvem másik windowst venni - tudom be kell jelenteni hogy meghibásodott az alaplap és azért van a csere, de akkor azt bizonyítani kell szervizpapírral - ahhoz a macerához meg szintén nincs sok kedvem...) Bár lehet az a legjobb ha winfossal együtt adok túl a lapon...
Viszont ha már azt megteszem, akkor az egész gépet jó lenne cserélni, és egy teljesen új, kiegyensúlyozott konfigot összerakni. Az meg már túl nagy beruházás most hirtelen, ráadásul annyira még ez sincs lestrapálva... szóval megint meggyőztem magam a fejlesztés szükségtelenségéről..
Namind1 azért kíváncsi vagyok hogy az elmélet műxik-e!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ezekszerint Te nem raksz fel ''fos'' winxp-t a gépedre