Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Igazából (tekintve a mobil proci árakat) inkább elméleti szintű a kérdésem. Legalábbis bolti proci biztos nem kerülne bele, csak ha valahonnan olcsóbban tudok szerezni.
Igazából az alaplap váltást szeretném elkerülni (mert a windows licenszet sajnos már ehhez kötik, és nincs kedvem másik windowst venni - tudom be kell jelenteni hogy meghibásodott az alaplap és azért van a csere, de akkor azt bizonyítani kell szervizpapírral - ahhoz a macerához meg szintén nincs sok kedvem...) Bár lehet az a legjobb ha winfossal együtt adok túl a lapon...
Viszont ha már azt megteszem, akkor az egész gépet jó lenne cserélni, és egy teljesen új, kiegyensúlyozott konfigot összerakni. Az meg már túl nagy beruházás most hirtelen, ráadásul annyira még ez sincs lestrapálva... szóval megint meggyőztem magam a fejlesztés szükségtelenségéről..
Namind1 azért kíváncsi vagyok hogy az elmélet műxik-e!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest