- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Igazából (tekintve a mobil proci árakat) inkább elméleti szintű a kérdésem. Legalábbis bolti proci biztos nem kerülne bele, csak ha valahonnan olcsóbban tudok szerezni.
Igazából az alaplap váltást szeretném elkerülni (mert a windows licenszet sajnos már ehhez kötik, és nincs kedvem másik windowst venni - tudom be kell jelenteni hogy meghibásodott az alaplap és azért van a csere, de akkor azt bizonyítani kell szervizpapírral - ahhoz a macerához meg szintén nincs sok kedvem...) Bár lehet az a legjobb ha winfossal együtt adok túl a lapon...
Viszont ha már azt megteszem, akkor az egész gépet jó lenne cserélni, és egy teljesen új, kiegyensúlyozott konfigot összerakni. Az meg már túl nagy beruházás most hirtelen, ráadásul annyira még ez sincs lestrapálva... szóval megint meggyőztem magam a fejlesztés szükségtelenségéről..
Namind1 azért kíváncsi vagyok hogy az elmélet műxik-e! -
Gábor vitéz
tag
Üdv Mindenki!
Egy érdekes kérdésem van:
Mint kiderült a régi i865 chipkészlet is képes a dual core procik kezelésére (persze ha van megfelelő foglalat rajta, és friss a bios) [link]
Nekem ugyanilyen chipsetű, de socket 478-as (P4P800 deluxe) alaplapom van - amit már kiismertem megszerettem, szépen mennek benne a ramok szinkronban, 500Mhz-en és bekapcsolt PAT-tal, meg van benne egy 2.6-os p4 3.25-ön, ami nem rossz de azért mégsem egy dual core proci... Namármost s478-ról lga775-re átalakítót még nem láttam, így az asztali procikról le kell mondanom... de van az Asus-nak egy s479-re alakító adaptere! ([link]) és abba viszont elméletileg belemegy egy mobil dual core proci!
A kérdésem az hogy van-e vkinek tudomása/tapasztalata arról, hogy ez a kombináció valóban működhet-e?
Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Kutya topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest