Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Lenne még 1 kérdésem:
Ramnál mire kell figyelni? Dual DDR3. Mennyit bírjon? Honnan tudom megkülönböztetni, hogy melyik jó a P55-höz? Ha jól tudom ehhez nem jómindegyik dual ddr3...
-
TazLeacher
nagyúr
Én meg itt néztem, ott meg a sima nincs...egyébként, ha megnézed a linket, amit küldtél, ott a képeknél a doboznál már a P55 SLI felirat díszeleg.
Lehet megpróbálom beizzítani az USA kapcsoaltomat - csak elég macerás, mert nem igazán közeli ismerős - és beszereztetek vele egy ilyet. kb. 34K-t megérne...vagy egy 40K-s FTW.
Na, mind1, akkor egyelőre pihi, még futok 1-2 kört. Addig is ennyi, köszi a segítséget mégegyszer.
-
TazLeacher
nagyúr
Ebből a "pár kék csík" dizájnból van MSI, Asus, ASRock is...ha oda jutok még azért megrágom ezt a dolgot. Megmondom őszintén, ha ez az Evga lap Giga vagy Asus lenne, nem gondolkodnék. Az Evga a sajátságos BIOS-ával megb*szhatja ám magát az XFX-el együtt. Prémium gyártó ide vagy oda, használhtóságban - főleg BIOS - nálam még mindig a Giga viszi a prímet. Szóval, ha eljutok oda, akkor még nagyon át kell rágnom.
-
TazLeacher
nagyúr
A lap árát kb. jól lőtted be...45-50K között van itthon.
Ezért kérdeztem, hogy mik a tapasztalatok a LE-vel kapcsolatban. (Gondolom ez a Light Edition?) Mondjuk a PCGear árait nézzük, akkor:
EVGA P55 LE - 49K
EVGA P55 - 58K
EVGA P55 FTW - 63KMondjuk nem igazán értem a dolgot. Az Evga honlapján nincs sima P55, csak P55 Sli. Az lenne a sima P55? Mert pl. az Banditnál 50K.
Ez még nincs eldöntve, egyelőre csak nézelődök.
-
-
TazLeacher
nagyúr
dangerzone, shteer: köszönöm, a lényeg benne volt.
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv,
Gondolkodóba estem, hogy váltanék i5-re. Alaplapnak egy EVGA P55 LE-t néztem. Több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban, mivel az utóbbi időben hardveres téren eléggé lemaradtam...
i5-750 lenne a kiaszemlet. Mire kell figyelni? Vannak jó FPO-k, vagy a nagy átlag kb. azonos tulajdonsággal rendelkezik? Mennyi a normál tuning, mi számít már átlagon felülinek?
i5 tuningban a tudásom pontosan 0. Mennyire egyszerű egy i5 tuning? A P45-el sokat szívtam, ez is ilyen macerás, vagy azért lényegsen egyszerűbb? (Lényegében hány értéket kell állítgatni az FSB-n kívül. Itt is egy rakattal, vagy egyszerű, mint a p35?)
Mennyi az a fesz, amit bírnak ezek? Mert a hírdetésekben látott fesz értékek e nélkül nekem nem sokat mondanak.
Az EVGA P55 LE-vel kapcsolatban mik a vélemények? Használható a lap? Tuning mennyire megy vele? Mennyire egyszerű a BIOS kezelése?
Milyen összefüggés van a ram:cpu között, tehát mennyit kell bírni a ramanak?
Elsőre "csak" ennyi, előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest