- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
N_A_S
veterán
válasz
aleister #7335 üzenetére
Ezt neked kell kitapasztalni. Nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy az alacsony "VID"-esek jobban tuningolhatóak de az több mint valószínű hogy az alapórajelet alapfesz alatt elviszi. Prime95-tel teszteld ki.
Érdemes használni a C6 State-et és az egyéb energiatakarékos beállításokat (C1E, EiST, stb) ha fontos az alacsony fogyasztás.
ittakary:
szvsz a C6 State ki van kapcsolva, azért alacsonyabbak a memória eredmények.
-
sestertius
őstag
válasz
aleister #6307 üzenetére
Nem lesz rossz választás, hidd el. XaraX-nak igaza van, amire figyelni kell, az a lefogatás. Nem mindegy, ugyanis jó kis darab, jókora súllyal.
Talán több változat is van, ha minden igaz - nekem az volt, amelyet ütközésig kellett húzni - így egyszerű volt, nem kellett próbálgatni, hogy tart-e eléggé vagy sem...Genji: annyi gond van csupán, hogy rengeteg állítani való van, és nem igazán tudom mindegyikről, hogy melyik mire kell... Erre lesznek majd a kérdések!
Üdv!
-
XaraX
addikt
válasz
aleister #6303 üzenetére
Sosem hiszek a teszteknek maradéktalanul, ahány teszt, annyi féle.
Jelenleg is van Megahalems-em is a másik gépemben(adatlap), nagyszerűen végzi a dolgát.
Egyébként azt gondolom, nem mindegy az sem, milyen a cpu.
Szerintem az enyémnek nem túl sík a kupakja....
Mondhatni, középen "púpos" kissé.
A megahalems lefogatója közében van átdugva, két helyen rögzítve.
A mugen a 4 sarkán.
Valószínűeg jobban rászorítja a sarkoknál a cpu-ra. -
XaraX
addikt
-
sestertius
őstag
válasz
aleister #6295 üzenetére
Olvasva a kérdéseidet, ezelőtt (Corsair H50) Mugen 2 hűtőm volt. Egy ventivel nyomtam nagyon alacsony /800-900 rpm/ ford. számon, igaz, a korábbi, kicsit hűvösebb, de húzott Q9550-en. Nagy a hűtő, hely kell neki - ha ez egyáltalán hátrány -, de csak ajánlani tudom! Nagyon elégedett voltam vele!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest