Új hozzászólás Aktív témák
-
Beast007
aktív tag
Nekem is hasonló jelenség volt , hál istennek azóta beéri ennyivel :
LLC miatt terhelés alatt felmegy egy kicsit de nem 1,35V-ra. Ezzel stabil prime95, linX alatt is nem töltenék fel most tesztes képeket mert remélem jövőhétre be lesz már szerelve az új hűtő ez amint látszik nem bír vele. Majd akkor dobok képeket de a cél 4200Mhz lesz.
-
Beast007
aktív tag
Hello emberek, nekem lenne egy kis problémám a húzott rendszeremmel remélem tud valaki segíteni.
Előszor is a konfig:
Gigabyte GA P55A - UD6
Intel Core I7 860
G. Skill F3-19200CL9D-4GBPISJelenleg a proci 4Ghzn fut stabilan , kb. júni eleje óta a memória 2400Mhzen.
Ezeket az értékeket az XMP profil beállításával értem el + a szorzót húztam a procin. Minden fesz. beállítás auton van , és így ilyenek a feszek terhelés alatt:
Amint látjátok a QPI/VTT Voltage nagyon magas , de amint auto helyett magamnak állítom a feszt. egyből fagy a rendszer ( 1,3V alatt os. sem tölt be!
).
Ha valaki esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest