- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
válasz
huby80 #10064 üzenetére
Hát olyan nem lesz, hogy minden mag ugyannyi hőfokot mutat, max ha egy profi polírozós emberke tükörpolírra felcsiszolja neked a hűtő talpát és a proci kupakot is.
Lehet picit pupos a procid, vagy nem a hűtőd nem fekszik fel rendesen és ebből adódóan lehet az általad említett "probléma". Próbáld meg elforgatni a hűtőt, hátha nyersz vele valamit, de igazából nem érdemes foglalkozni vele. Nálam is van néha 8 fok eltérés a legmelegebb és leghűvösebb mag hőmérséklete között.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
huby80 #10046 üzenetére
Ha van is nincs értelme, ugyanazt beállítani, neked kell kitapasztalni hogy meddig tudod húzni a procit. Lehet hogy jobb procid van mint másnak, lehet hogy gyengébb, nincs két ugyanolyan ami ugyanazokkal a beállításokkal vinni az adott frekit.
A procit meg nem tudod olyan könnyen megölni.
Valaki pár hónapja csinált egy leírást itt ph-n, hogy lehet 1156-os procikat húzni(i5-750 volt pont benne ha jól emlékszem), de a francnak sem találom most.
szerk:
Asszem megvan:
-
haky
senior tag
Tapasztalat:
Ha a CPU beállításoknál mindent "enable"-re állítasz és nem hagyod "auto"-n akkor menni fog, viszont nem nagyon szereti mert nekem pl jelen esetben: 24x200-ra akarja kapcsolni ami: 4,8Ghz. És 1,26V-n elhasalna, úgyhogy én ezt kikapcsoltam, de működne (próbáltam). Úgyhogy a turbo-t "disable" a többit meg "enable" így legalább az intel speedtstep is működik. (nem mind1, h alapon 3,6-on megy vagy 1,8Ghz-en.
-
MrPG8
aktív tag
Nem nehéz. Letöltöd a honlapról a legfrissebbet, rárakod egy pendrivera a bios fájlt és biosból flasheled. De szeritnem a honlapon le van írva minden pontosan. De azért csínján bánj vele, mert el is lehet vele rontani az alaplapot, ha pl kikapcsolod közben vagy ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest