Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Calm down mate! Ha mind a 4 mag aktiv, akkor a turbo boost csak 2.8ghz-re emeli az orajelet. Ezt prime95 alatt tapasztaltam, ahol is csak 2 mag volt terhelve. Lenyegesen magasabb orajelet lehet elerni, ha letiltasz 2, esetleg 3 magot. Mi ebben a badarsag? Hozzateszem, nem teszteltem.
-
MrPG8
aktív tag
Ez nem az élményről szól. Az alapelvekben is bennevannak:
*ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
*ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat. -
haky
senior tag
-
Celithrandi
addikt
Prolimatech Megahalems rev.b re gondoltam, de nincs itthon forgalmazva még, a németeknél jó áron van, de 20euró a posta
no meg mivel leírjuk a cuccot jó lenne egy magyar áfás számla róla.még a z600al szemeztem mint Plan-B lehetőség, de ahhoz meg socket átalakítót nem találtam itthon
-
keIdor
titán
Egész pontosan a proci IMC-je, azaz a memóriavezérlő nem szereti 1,65V felett.
Ugyanazt a feszt kapja, mint a ram. Mezei DDR3-ra nem veszélyes még az 1,8V sem, de ennek az architektúrának az IMC-je meghibásodhat 1,65V felett.
Aki efelett hajtja 4-5 napot az szerintem semmi, hiába a terhelés. Ha fél évig bírná többel azt mondom oké, az már valami... de ezt még senki nem nézte...Mindenki saját felelősségére persze annyit ad, amennyit nem szégyell... személy szerint nem szeretek a garanciával foglalkozni, szóval én biztos kihagyom, na meg mire nem elég 1,65V? 2200MHz@1,65V-os ramok is vannak már, ha valakinek nem elég egy 1866-os, vagy 1600-as.
Mod: Azért lehet állítani tovább, mert az extreme tuningosoknak kell több. De ez nem átlagfelhasználónak szól. Nálam 1366-nál ha nem kapcsolok be egy Extreme Voltages nevű opciót nem is enged 1,7V-nál többet adni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged