- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Milyen alaplapod van amúgy?
Szerintem először próbáld meg 200*21-en. 1,3875V-on, QPI x36@ 1,31V, dram 1,66V, cpu pll 1,88V, pch core 1,05V. Ram 2000.
Nekem most 210*20-on megy, ram 2100-on, hasonló feszekkel mint amit feljebb írtam. annyi a különbség hogy itt már 1,393V kell.
-
deicide
veterán
Én úgy általában értettem a játékokra. Logikusan végiggondolva: ha a játék támogatja a 4 magot és ki is használja 100%-ban, akkor a HT-val ugyanúgy 100%-on fog járni és nem gyorsul tőle. Ha pedig kihasználja a 4 magot, de nem pörög 100%-on, akkor meg megint tök felesleges a HT, mert attól hogy lesz +4db virtuális magod, nem fogja jobban használni őket. Akkor lehet jó, ha a háttérben mondjuk BR-t konvertálsz 720p-be, mert akkor annak ki tudja osztani a maradék prociidőt...
-
HSM
félisten
Most lehet hülyeséget írok, de ha I7-ben ment faszán a ram, akkor itt valami más bibi lesz szvsz... Én első ránézésre Uncore vagy időzítés-beállítás eredetűnek gondolnám...
A linkelt IRQ-s hibát proci vagy uncore szokta okozni.(#5463) pottyantós: Miért ne tudnád? Sőt, elvileg mind a 3 mehet, csak akkor a 2/3-ada fog fulls ebességen menni, a 3. modul meg csak single-channel... De még így is veri keményen a winyó-swap sebességét.
-
ffodi
veterán
Simán okozhatja a ram is, de szerintem először nézz utána a beállított feszültségértékeknek, és a ramidőzítéseknek.
Illetve azt is érdemes ellenőrizned, hogy melyik slotban vannak a ramok, mert csakúgy mint i7 esetében, itt sem mindegy melyik slotba teszed a ramokat 2 modul esetén.(2-4-es be kell balról jobbra)
-
dangerzone
addikt
Rendben. Jöhet akárhogy.
Kíváncsi vagyok, mennyit megy az EVO.ooVAPoo
Egy 8 pines balra, amiből 4 pin le van fedve. Erre gondolsz, nem?Szerintem nem hiába van ott. Jobb lesz az áramellátás, ha be van ott dugva 8 pin-nyi tápkábel. Az én lapomnál is így volt, de én alapból leszedtem, aztán belenyomtam.
A proci hőfoka meg a hűtőtől van. Gyárit használsz? Jól rátetted? Paszta van rajta normális? -
alibaba78
őstag
Better later, then never.
Nezz be a Giga P55 oc challenge topicba. Ott irnak a jelensegrol. Persze nem "hetkoznapi" hasznalat mellett jon elo a problema.
dangerzone: Szerintem akarmilyen lapot veszel, nem fogsz rosszul jarni. Nekem a leheto legolcsobb, alsokategorias peldany van, de ebben is megy 4ghz-et a 750. Az ud3-ban sem megy sokkal jobban, ha egyaltalan jobban megy.
szasanyi: Probaltad mar belekepzelni magad a kisebbik fiad helyebe? Apam ott ul a gep elott, a batyam is. Ezek tudnak vmit. Nekem miert nincs gepem, csak ez a sz@r ps3?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged