- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
Elég sok múlik azon, hogy milyen példányt fogsz ki. 20*200-hoz nekem pl 1,25V-os QPI kell. Amúgy nálam a beállítások biosból(jelen pillanatban):
215*20=4300MHz
Vcore: 1,3935V
QPI: 1,25V
CPU PLL: 1,9V
PCH: 1,14V
Ram: 1,66V
CPU clock drive: 900mVa többi normalon........
Egyébként a stabilitás nézőpont kérdése. Mert nekem ilyen beállítások mellett, az everest bench megy órákon át(2+), lefut simán a 32m-es Hyperp, de mondjuk az IBT néha a második kör után elhasal.
Az IBT-ben az az érdekes, ha alapbeállításon tesztelek, akkor végez kb 95-100s alatt, de néha eldobja magát a második kör után(mindig ott). Ha úgy állítom be, hogy max terhelés, de csak 2 kör, akkor simán lefut, és az idő 100s+, szóval tovább terheli mint az alap, és nem dobja el. Ha több mint 2 körre állítom, akkor természetesen itt is sokszor eldobja a második kör után.
Igazából, nem nagyon hat meg az IBT, mert sehol máshol nem fagy le, nincs kékhalál stb, egyszóval stabil a mindennapos használat során, és nekem ennél több nem is kell.
-
ffodi
veterán
Persze, ezek nagyjából általános beállítások. Hát 80 fok fölé ne nagyon menj. Bár ha linx vagy ibt alatt 80 fok, akkor az mindennapos használat alatt kb 60 szóval nem kell félni.
Full alap Kingmax 1600-as ramjaim vannak(Micron D9-es chippel
). 2130-on megy most is 24/7-ben 10-10-10-24-1T vel.
-
Delta-Laca
aktív tag
Gyanítom én is, hogy a blokk és a proci körül van a kutya elásva
Mivel már "korosnak" ítéltem a CPU-blokkot, így már régebben elszántam magam a cseréjére, ez a szitu már csak az i-re volt a pont, egy Watercool HK 3.0 full réz blokk lesz az új jövevény a Swiftech ApogeeGT helyett
Nálam tuningal ugyanolyan vagy rosszabb mint léggel, ami létezhetetlen(), és alapon sem sokkal hűvösebb, mint egy Scythe Ninja.
Vizes rendszer (bekötési sorrendben): D5 Vario (3-4-es fokozatban megy), Swiftech ApogeeGT, XSPC Razor 9800GTX FC-blokk, HWLabs GTX480 4x12es radi, 19/13-as csövezés végig, Swiftech MCRes tartály
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged