- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5leteseN #7592 üzenetére
Akartam volna mondani hogy a VRM nem bírja rendesen, de csak 120W, azt még táplálnia kell, esetleg ha aktiválva van az allcore turbó, akkor gondokat okozhat. Nálam a 2640 csak 8/16, kisebb Watt, meg erősebb VRM(+gyári ventis hűtés) a lapomon.
Mondjuk a DDR3 gondhoz több tippem nincs, mert én desktop DDR4- et használok(megvolt már a lap előtt feleslegben). A Huananzhiba DDR3 server RAMokat is pakolhatnék, de így okafogyott. -
válasz
5leteseN #7590 üzenetére
Aidával mértem régen a DDR3-as X99-es rendszert. (ez volt az első ilyenem)
Teljesítmény visszaesést az alábbiak okozhatják:
ECC hiba - HWinfo-val whea számláló elvileg írja ha van ilyen. Túlhajtott/hibás ram okoz ilyet amikor ugyan stabil de a procit meg dolgoztatja az ECC-vel és visszaesik a teljesítmény.
Túlmelegedett ram, bár nem annyira jellemző de 70-80 fok felett throthlingolhatnak. Aidával érdemes ránézni a ram szenzorokra.
Túlmelegedett proci vagy rosszul beállított TDP limit. (Aida szenzorok, illetve Aida CPU id oldalon TDP limiteket megnézni.)
Túl sok rank (quad rank ramok kettő egy csatornában) okozhat talán ilyet de ez csak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest