- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
"Tehát az uncore korlátoz.. "
Ezt magyaraztuk...
Anno a Gaming 9-ben 3600-as volt a legnagyobb elerheto uncore. Ott a 2666-on jaratott, majd 3200-on jaratott memoriak kozott alig volt kulonbseg. A Gigaban meg ahogy 4GHz fole mentem, akkorat ugrott az egesz, hogy csak lestem. Egy 3200-on jaratott memorianak ellenben eleg 4-4.2Ghz koruli uncore is, szoval nagyon magas erteken sincs ertelme jaratni.
woros: £20 annyira nem rossz. A vegen meg jol is jartal.
-
Achill3uS
nagyúr
nem nem, clu az paszta, másra nem jó. az ezüst lakk pedig folyékony állagú levegőn száradó vezető réteget hoz létre a nyák felületén. más cpu fsb modokra használtam már ilyet a múltban (core2 duo 1066@1333fsb). a ragasztás csak azért kell, hogy a felvitelkor csak a megfelelő lábakat kösd vele össze a többit ne, majd száradás után eltávolítod - maszkoló szallagként funkcionál magyarul. forrasztásnál hő elnyelés, védelem a funkciója.
szóval a mod után nem postolt a lap, amíg alkohollal el nem távolítottam a modot. az a baj oc socket nem csak az uncore de a ramtuningban is segít. sima soc force-ban bclk tuninggal elértem 2900mhz-es szférát de az volt a vége. championban még a 3300+ boot sem okoz problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged