- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nem nem, clu az paszta, másra nem jó. az ezüst lakk pedig folyékony állagú levegőn száradó vezető réteget hoz létre a nyák felületén. más cpu fsb modokra használtam már ilyet a múltban (core2 duo 1066@1333fsb). a ragasztás csak azért kell, hogy a felvitelkor csak a megfelelő lábakat kösd vele össze a többit ne, majd száradás után eltávolítod - maszkoló szallagként funkcionál magyarul. forrasztásnál hő elnyelés, védelem a funkciója.
szóval a mod után nem postolt a lap, amíg alkohollal el nem távolítottam a modot. az a baj oc socket nem csak az uncore de a ramtuningban is segít. sima soc force-ban bclk tuninggal elértem 2900mhz-es szférát de az volt a vége. championban még a 3300+ boot sem okoz problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest