- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7523 üzenetére
Mindegy sajnos már, elengedtem.
Amúgy érdekesség, hogy van most nálam 3db 2697v3, a sajátomon kívül még kettőt vettem. Hétvégén raktam össze a másik gépet, amihez korábban kérdeztem itt, de előtte a sajátomat tesztelgettem. Kipróbáltam hogy van-e különbség a procik között, mert ha van köztük olyan ami jobban megy akkor azt hagyom magamnál. És valóban volt némi eltérés, az enyém volt tesztekben a középső, de jó 5-7 fokkal melegebben ment, mint a másik kettő. Amit újat először raktam bele, az volt a leggyorsabb, és hűvösebb. nem sok volt a difi, pár % de volt. És érdekes módon mikor másodszorra került vissza véglegesen a gépbe, megoldódott egy kezdetek óta fennálló gondom, hogy nyugalmi helyzetben nem vette vissza a szorzót 12-re, csak egy két magon, azt is csak pár másodpercig. Mikor először volt bent, akkor ugyanúgy pörgött 36x, viszont második beszerelés után tökéletesen leveszi az összes magot 12x-re. Semmit nem állítottam a bios-ban, nem értem mitől lett jó, de nagyon örülök, mert idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest