- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7523 üzenetére
Mindegy sajnos már, elengedtem.
Amúgy érdekesség, hogy van most nálam 3db 2697v3, a sajátomon kívül még kettőt vettem. Hétvégén raktam össze a másik gépet, amihez korábban kérdeztem itt, de előtte a sajátomat tesztelgettem. Kipróbáltam hogy van-e különbség a procik között, mert ha van köztük olyan ami jobban megy akkor azt hagyom magamnál. És valóban volt némi eltérés, az enyém volt tesztekben a középső, de jó 5-7 fokkal melegebben ment, mint a másik kettő. Amit újat először raktam bele, az volt a leggyorsabb, és hűvösebb. nem sok volt a difi, pár % de volt. És érdekes módon mikor másodszorra került vissza véglegesen a gépbe, megoldódott egy kezdetek óta fennálló gondom, hogy nyugalmi helyzetben nem vette vissza a szorzót 12-re, csak egy két magon, azt is csak pár másodpercig. Mikor először volt bent, akkor ugyanúgy pörgött 36x, viszont második beszerelés után tökéletesen leveszi az összes magot 12x-re. Semmit nem állítottam a bios-ban, nem értem mitől lett jó, de nagyon örülök, mert idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Apple asztali gépek
- Konteó topic
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest