Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Mindegy sajnos már, elengedtem.
Amúgy érdekesség, hogy van most nálam 3db 2697v3, a sajátomon kívül még kettőt vettem. Hétvégén raktam össze a másik gépet, amihez korábban kérdeztem itt, de előtte a sajátomat tesztelgettem. Kipróbáltam hogy van-e különbség a procik között, mert ha van köztük olyan ami jobban megy akkor azt hagyom magamnál
. És valóban volt némi eltérés, az enyém volt tesztekben a középső, de jó 5-7 fokkal melegebben ment, mint a másik kettő. Amit újat először raktam bele, az volt a leggyorsabb, és hűvösebb. nem sok volt a difi, pár % de volt. És érdekes módon mikor másodszorra került vissza véglegesen a gépbe, megoldódott egy kezdetek óta fennálló gondom, hogy nyugalmi helyzetben nem vette vissza a szorzót 12-re, csak egy két magon, azt is csak pár másodpercig. Mikor először volt bent, akkor ugyanúgy pörgött 36x, viszont második beszerelés után tökéletesen leveszi az összes magot 12x-re. Semmit nem állítottam a bios-ban, nem értem mitől lett jó, de nagyon örülök, mert idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tippmix
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Reklámblokkolók topikja
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. És valóban volt némi eltérés, az enyém volt tesztekben a középső, de jó 5-7 fokkal melegebben ment, mint a másik kettő. Amit újat először raktam bele, az volt a leggyorsabb, és hűvösebb. nem sok volt a difi, pár % de volt. És érdekes módon mikor másodszorra került vissza véglegesen a gépbe, megoldódott egy kezdetek óta fennálló gondom, hogy nyugalmi helyzetben nem vette vissza a szorzót 12-re, csak egy két magon, azt is csak pár másodpercig. Mikor először volt bent, akkor ugyanúgy pörgött 36x, viszont második beszerelés után tökéletesen leveszi az összes magot 12x-re. Semmit nem állítottam a bios-ban, nem értem mitől lett jó, de nagyon örülök, mert idegesített.