Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thortlestoppnál villogott az edp limit 2643v3 nál prime95-el. 3.6-3.7ghz-en ment nem full 3.7ghz.
Asus lapot adtam csak el, procikat nem. Örültem hogy eladtam. Ws az totál más, nem egy kategória 2x annyiba is kerül.
16 hdd lesz. Áram nem tényező így nincs vesztenivalóm. De a plotolás miatt kell sok mag, 4655 meg csak 6 magos. Ramsavszél is jól jön sztem. Hdd seq írás olvasás kell neki, raid0 jól megy és ocsó is.
Vga nem kell a kínai lapokba, anélkül is mennek, most is úgy megy. Távoli asztallal használom vpn-el. De rakás asztali lap is megy vga nélkül. Bmc nincs az a 40-50e kategória kínaiból. Drágult minden.
Ja az az x99t átlag középkat kínai lap korábban 25e körül volt.
Dualnál efi-t használtam, asus nem ment ffs-el.
6138es bugos a lan kártya, nem megy rajta de más baja nincs. Nem volt időm rá hogy teszteljem, asszony netezik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS notebook topic
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest