- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Két EV mellett okostelefon is várható a Dreame-től
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thortlestoppnál villogott az edp limit 2643v3 nál prime95-el. 3.6-3.7ghz-en ment nem full 3.7ghz.
Asus lapot adtam csak el, procikat nem. Örültem hogy eladtam. Ws az totál más, nem egy kategória 2x annyiba is kerül.
16 hdd lesz. Áram nem tényező így nincs vesztenivalóm. De a plotolás miatt kell sok mag, 4655 meg csak 6 magos. Ramsavszél is jól jön sztem. Hdd seq írás olvasás kell neki, raid0 jól megy és ocsó is.
Vga nem kell a kínai lapokba, anélkül is mennek, most is úgy megy. Távoli asztallal használom vpn-el. De rakás asztali lap is megy vga nélkül. Bmc nincs az a 40-50e kategória kínaiból. Drágult minden.
Ja az az x99t átlag középkat kínai lap korábban 25e körül volt.
Dualnál efi-t használtam, asus nem ment ffs-el.
6138es bugos a lan kártya, nem megy rajta de más baja nincs. Nem volt időm rá hogy teszteljem, asszony netezik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest