- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Laca64
csendes tag
Szia. Én már a harmadik ilyen procit várom a héten vissza gariból. Ugyan ezzel a hibával döglötttek meg nekem is. Először azt hittem hogy a lap nyírja ki őket, de a mérési pontokon mérve minden fesz rendben van. Sejtettem hogy a memória vezérlő adta meg magát, de nem tudtam hogy mitől. Van egy garnitúra 2800-as corsair lpx a fiókban,ezek 1,2 voltosak most azokat fogom berakni,hátha azok nem terhelik annyira. Gondolgozok rajta hogy platformot váltok,csak nem tudom hogy mire lenne érdemes.Az intel már a hedt platform kupakja alá is fogkrémet ken,rizsára meg innen szerintem nincs értelme váltani. Egy előnye van talán a dolognak,hogy fél évente új procim van három év garival.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest