Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
És akkor az adatlapomon lévő konfig már egy hónapja hibátlanul üzemel, ebben már volt egy masszív 24 órás verseny is, akadály nélkül vette. OC továbbra sincs, csak az XMP megy. Hőfokok gyönyörűek, ja és a régi AMD gépemhez képest kb. akkora a különbség, mintha egy trabantból beültem volna egy GT3 Mercibe

Már csak az 1070-re gyűjtögetek, és akkor végre meglesz a Full HD kompromisszum és minden egyéb nélkül. Mielőtt megkérded miért ahhoz 1070, akkor mondom, hogy a későbbiekben tervezem a 21:9 x 3 db monitor üzemeltetését, mert szimulátorhoz nem bírom az Oculust. Próbáltam, 4 percig elviseltem, aztán 4 napig szédültem
Pedig nyilván jobb lett volna. Elnézést, elég az offból.Mégegyszer megköszönném a Tisztelt Fórumtársak iránymutatását a vásárlás előtt, nagyon meg vagyok elégedve a cuccal. És az oldalbordám is, meglepetésemre

Hamarosan tesztelem majd videókészítésre és streamelésre is.
Na csak még egy off: streamre OBS (esetleg más?), de videókészítésre esetleg valami nem fizetős/warez lenne? Movie Maker pl? Tudom nem ide tartozik, de köztetek vannak profik, esetleg hamarabb célba ér a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő