Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
A Strix Compker-es. De náluk többet nem vásárolok. Megfenyegettek, hogy használt alkatrészként veszik vissza a lapot és a procit (1 hét után, 14 napon belül) és 10-20% árcsökkenésre számíthatok. Írtam nekik, hogy ez jogilag nem helyes szerintem. Várom a futárt, hogy visszavigye aztán meglátjuk, de biztos nem fogok lenyelni 25-50ezres árcsökkenést! Aqua-val eddig nagyon jó tapasztalatom van, velük még sosem volt gond, és személyesen át fogom tudni venni, addig el se hozom a lapot, amíg nem látom saját szememmel, hogy legalább ránézésre minden ok.
drsanya: jaja, de kiderült, hogy eatx-et is megeszik a házam, csak azért féltem tőle, hogy befér-e a radiátor mögé... de méricskéltem, és elvileg be. Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi