Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Igen köszi szépen közben megtaláltam!
Aquaba most 36e Ft
Asrock Taichi lappal szemezgetek h majd olyanra váltok vmikor később!
Pcx-nél még ezt néztem ki ezeken hynix chippek vannak külföldi tesztek alapján elég jol mennek
Megéri a plussz 6k a Corsair javára vagy elég a 2666Mhz mert azok is mennek 3000-et simán cl15-be ahogy nézem.Ill megmondom őszintén a lap dizájnjához is jobban passzolna a fekete fehér rampáros Corsair Lpx tudom h kiváló kitt csak egy icicpicit szurja a szemem a sárga felirat a ram oldalán bocsi tudom h ez már nem ide tartozó téma!

Amugy picit meglepett h az x79-es 4.5ghz-es 4930k eredményedhez képest alig gyorsult a memória irás-másolás-olvasás a 4.5re huzott 5820k-nál!

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest