Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz MPowerPH #3443 üzenetére

    Igazából azt hittem, már helyrepofoztad a vized. :B
    Nekem sincs időm, ezért sem állítgatnám a gépet, de komoly fórum kérésekre megteszem (ez most már ilyen, lehet részemről is ilyenebb)... ritka pillanat, hogy most itt ülök, teljesen eltolódott a munkám, minden.

    Na látod én se emlékeztem már minden üzleti dologra, csak, hogy jó batch lett a végére lőve és Sass-nál landolt a jobb 5820k-d.

    Ha belefér, 4,6-on van egy régebbi 3200-as mérésem AIDA64-el, azt beteszem:

    Szeretnéd, lemérem a legújabbal, úgyis most jött ki, illetve, ha nem stimmel valami, akkor is. :K

    Én is lezárnám, elsőre egyáltalában nem akartam válaszolni :DDD Egy, hogy sokfaktoros, kettő nem új a sztori, három valahol lényegtelen is és nem akarok én ellenségeskedést, egy, amiért én is válaszolgattam, mert nem úgy volt, ahogyan az kívülről látszott, illetve az ajánlások mellé sose felejtsük el, a hátrányokat, mert nem akarok ujjal mutogatást. :R

    Sajnos az az oka, hogy nem akartam egy hibás lap után egy másikat, hiszen én szerettem volna 5820k-t, te is ajánlottad, segítettél egy kb-i BIOS-al. Aztán az se volt jó, utána a Gaming 5P már jó volt, de mégis újraindult, valamiért nem úgy akart működni, ahogy elvárható lenne, miközben egyébként az a lap mint írtam most megy, de már nem volt kedvem még egy lappal próbálkozni. Alapon meg nem vagyok hajlandó használni...

    (#3445) drsanya: Nincs probléma, megvitattuk én nem haragszom senkire, felbosszantani meg nem lehet, illetve itt éppen Topikgazda vagyok, nem is tehetem. De személyeskedni sehol sem szabad!

    [ Szerkesztve ]

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák